Razbribriga chat offtopic II

Razne teme o raznim stvarima
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Image

BEOGRAD - U Beogradu će od 1. marta 2012. u funkciji biti validatori - elektronski uređaji za poništavanje i evidentiranje elektronskih "Zebra plus" kartica na svakom semaforu u gradu.
U toku je postavljanje uređaja u stubove semafora koji se nalaze u centru grada a do kraja godine biće postavljeni u celom Beogradu. Očekuje se da posao postavljanja validatora bude završen do kaja ovog meseca.
Novi način plaćanja prelaska raskrsnice "Zebra plus" karticama biće jedinstven na celoj teritoriji grada odnosno na području gde se primenjuje Integrisani tarifni sistem, na taj način što će svako, ko želi da pređe raskrsnicu prvo overiti svoju "Zebra plus" karticu sa koje će se skinuti 5 dinara za prelazak, a zatim će se, kad se sakupi deset pešaka sa istom željom upaliti zeleno svetlo.
Kontrolori će moći da, bez najave, na sred raskrsnice zaustave saobraćaj i uključe trepćuće svetlo posle kojeg neće moći da se overi kartica za prelaz raskrsnice. Svako ko ima Zebra plus kartu, a nije je prineo elektronskom čitaču na semaforu pri prelasku, jeste osoba bez karte.
Razmatra se ideja o prinudnom zadržeavanju lica bez karte u specijalnim za to dizajniranim kavezima na sred raskrsnice.
djagi
Majstor

Post by djagi »

dobra je ta ideja o zadrzavanju
DOD-ENTERIJERI
Šegrt

Post by DOD-ENTERIJERI »

mbole wrote:[url]http://s5.postimage.org/tbb662jav/Zebra_plus.jpg[/url]

BEOGRAD - U Beogradu će od 1. marta 2012. u funkciji biti validatori - elektronski uređaji za poništavanje i evidentiranje elektronskih "Zebra plus" kartica na svakom semaforu u gradu.
U toku je postavljanje uređaja u stubove semafora koji se nalaze u centru grada a do kraja godine biće postavljeni u celom Beogradu. Očekuje se da posao postavljanja validatora bude završen do kaja ovog meseca.
Novi način plaćanja prelaska raskrsnice "Zebra plus" karticama biće jedinstven na celoj teritoriji grada odnosno na području gde se primenjuje Integrisani tarifni sistem, na taj način što će svako, ko želi da pređe raskrsnicu prvo overiti svoju "Zebra plus" karticu sa koje će se skinuti 5 dinara za prelazak, a zatim će se, kad se sakupi deset pešaka sa istom željom upaliti zeleno svetlo.
Kontrolori će moći da, bez najave, na sred raskrsnice zaustave saobraćaj i uključe trepćuće svetlo posle kojeg neće moći da se overi kartica za prelaz raskrsnice. Svako ko ima Zebra plus kartu, a nije je prineo elektronskom čitaču na semaforu pri prelasku, jeste osoba bez karte.
Razmatra se ideja o prinudnom zadržeavanju lica bez karte u specijalnim za to dizajniranim kavezima na sred raskrsnice.
Kad ovo zazivi sledece je, Vazduh Plus gde ce se naplacivati udisanje Beogradskog vazduha po principu zona. Uzi centar Crvena zona placanje se vrsi na 15 min, zelena zona placanje se vrsi na 30 minuta i zelena zona gde se placanje vrsi na 60 minuta. Sve to ce kontrolisati dobro obucemi radnici parking servisa, naravno bez nadoknade, a kazne ce se izvrsavati na licu mesta stavljanjem stipaljki protiv disanja na usta i nos u trajanju od 5 minuta.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Zaboravio si da u crvenoj zoni, ne smes da dises duze od 1 sata, a u zutoj duze od 2, a u zelenoj nema ogranicenja :)
rajko4serbia
Zarezivač olovaka

Post by rajko4serbia »

xaxaxaxaxaxax genijalno!
DOD-ENTERIJERI
Šegrt

Post by DOD-ENTERIJERI »

G
mbole wrote:Zaboravio si da u crvenoj zoni, ne smes da dises duze od 1 sata, a u zutoj duze od 2, a u zelenoj nema ogranicenja :)
Vidis da funkcionisemo kao Djilasova kancelarija za inovativna resenja u gradu.
Damir 66
Majstor

Post by Damir 66 »

Srpski vozački rječnik

Vidi se da je ovaj vozač početnik = Majmune, ko ti dade dozvolu!
Rado ću povesti ovu stoperku = Past će karanje!
Greškom drugog vozača, došlo je do sudara = Gde si samo bleno, pizda ti materina ćorava!
Nisam na vreme primetio ležećeg policajca = heb`o ga onaj ko ga tu postavi!
Popio sam više žestokih pića večeras = Nisam pio druže, maj-hik mi!
Sutra idem da registrujem kola i uplatim osiguranje = Odrat će me k`o zeca!
Moj komšija je kupio nov sportski kupe = Crko dabogda!
Ha, baš simpatično, žensko za volanom = Na kilometar nanjušim fafafljku!
Izvinite, da li biste mi pogurali kola = `Alo, bre, jače to gurni, valjda si doručkov`o od jutros!
Ova kola nisu u najispravnijem stanju = Koje govno od krša, jebote!
Ne bih mogao da vam kažem gde se nalazi ta ulica = Boli me k***c!
Nisam znao za taj kružni tok = Å ta ću sad, majku mu!
Zaista nisam video taj kamion = E, jebaj ga!
Gospođice, zamolio bih vas da ne pušite u kolima = Sestro, ovde se puše samo one bez nikotina.
Izvinite, zalutao sam, možete li mi reći gde je izlaz na glavni put = Brate, vadi me iz ove vukojebine!
Zaista mi je žao, ali nemam dizalicu da vam pozajmim = Puši ga!
Čini mi se da smo ušli u jednosmernu ulicu = Jebote, ovi kreteni voze u kontra smeru!
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Damir 66 wrote:Srpski vozački rječnik

Vidi se da je ovaj vozač početnik = Majmune, ko ti dade dozvolu!
Rado ću povesti ovu stoperku = Past će karanje!
Greškom drugog vozača, došlo je do sudara = Gde si samo bleno, pizda ti materina ćorava!
Nisam na vreme primetio ležećeg policajca = heb`o ga onaj ko ga tu postavi!
Popio sam više žestokih pića večeras = Nisam pio druže, maj-hik mi!
Sutra idem da registrujem kola i uplatim osiguranje = Odrat će me k`o zeca!
Moj komšija je kupio nov sportski kupe = Crko dabogda!
Ha, baš simpatično, žensko za volanom = Na kilometar nanjušim fafafljku!
Izvinite, da li biste mi pogurali kola = `Alo, bre, jače to gurni, valjda si doručkov`o od jutros!
Ova kola nisu u najispravnijem stanju = Koje govno od krša, jebote!
Ne bih mogao da vam kažem gde se nalazi ta ulica = Boli me k***c!
Nisam znao za taj kružni tok = Å ta ću sad, majku mu!
Zaista nisam video taj kamion = E, jebaj ga!
Gospođice, zamolio bih vas da ne pušite u kolima = Sestro, ovde se puše samo one bez nikotina.
Izvinite, zalutao sam, možete li mi reći gde je izlaz na glavni put = Brate, vadi me iz ove vukojebine!
Zaista mi je žao, ali nemam dizalicu da vam pozajmim = Puši ga!
Čini mi se da smo ušli u jednosmernu ulicu = Jebote, ovi kreteni voze u kontra smeru!
:P http://eurosmijeh.blog.hr/
Дођох, видех, побледех
dikar
Vrhunski majstor

Post by dikar »

mbole wrote:Zaboravio si da u crvenoj zoni, ne smes da dises duze od 1 sata, a u zutoj duze od 2, a u zelenoj nema ogranicenja :)
A ako ne daj boze prdnes :arg: i zagadis vazduh , koliko godine samice ti sleduje ?
DOD-ENTERIJERI
Šegrt

Post by DOD-ENTERIJERI »

2 gosine uslovno!!! Ako se zalis apelacionom sudu mozda te oslobode optuzbe.
dikar
Vrhunski majstor

Post by dikar »

GERSIVARIUS
Majstor početnik

Post by GERSIVARIUS »

Zelim samo da pozdravim sve na Stolarskoj i da kazem da me je sramota sto se javljam posle vise meseci.Znam da nema opravdanja :) ali evo da ukratko podelim sa dobrim ljudima sa Stolarske sta mi se sve izdesavalo od septembra do danas:
1.Svadba rodjene sestre.Verujem da netreba da crtam sta je to sve podrazumevalo pre,za vreme i posle svadbe.
2.Uvoz polovnog automobila iz inostranstva.
3.Promena posla koji sa prethodnim nije imao nikakve veze.
4.Finalno sredjivanje gajbe.
5.Postao ujak!(TO JE TEK BILO STRASNO ZA VIDETI)
... i jos mnogo nebitnih sitnica.Zbog svega toga nisam imao vremena za moj hobi tako da su i radionica u selu i alat koji je kod mene nakupili prilicno prasine.Ali to ce se uskoro promeniti.
"Julije dječače,ja sam odviše star ali poslušaj što ću ti reći-kaniš li pobjediti,nikako ne smješ izgubiti!"
djagi
Majstor

Post by djagi »

GERSIVARIUS wrote:Zelim samo da pozdravim sve na Stolarskoj i da kazem da me je sramota sto se javljam posle vise meseci.Znam da nema opravdanja :) ali evo da ukratko podelim sa dobrim ljudima sa Stolarske sta mi se sve izdesavalo od septembra do danas:
1.Svadba rodjene sestre.Verujem da netreba da crtam sta je to sve podrazumevalo pre,za vreme i posle svadbe.
2.Uvoz polovnog automobila iz inostranstva.
3.Promena posla koji sa prethodnim nije imao nikakve veze.
4.Finalno sredjivanje gajbe.
5.Postao ujak!(TO JE TEK BILO STRASNO ZA VIDETI)
... i jos mnogo nebitnih sitnica.Zbog svega toga nisam imao vremena za moj hobi tako da su i radionica u selu i alat koji je kod mene nakupili prilicno prasine.Ali to ce se uskoro promeniti.
sa srecom ti bilo prethodno i dobro nam se vratio
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ovo je prava kucna apoteka

Image

Image

Image

Image

BOLEST
LEK