Stolarske dogodovstine ^_^

Razne teme o raznim stvarima
Bagrovinje
Samostalni majstor

Post by Bagrovinje »

salchi-ciro wrote:Izlakiram ja coveku kuhinju od mdf u RAL-1013 (svetla nijansa bež-slonova kost).Posle par meseci dolazi njegov komsija.isto svajcarac hoce i on isto.Ja zoboravio koju sam juce farbao a kamoli pre par meseci,kaze komsija hocu i ja bež-slonovu kost kao kod Slavka.A meni ostalo par kilograma od nekog posla malo tamnije nijanse RAL-1015.Odradim ja u toj nijansi i posaljem komsiji.Posle par sati dolazi komsija i vraca kuhinju i pokazuje mali komad kuhinje-uzorak i kaze da sam promasio nijansu.Ja mu brzo pokazujem ton kartu gde ima par nijansi beža i objasnjavam da on nije precizirao koju.Kaze komsija mozes li ti ospricati ponovo sve ali ovako kao na uzorku PARE NISU PROBLEM,naravno da mogu odgovaram ja,to je sad prekoreda,vama se zuri,moram produziti radno vreme,ukljuciti jos ljudi sve to kosta.MOZE SAMO URADI DA BUDE OVAKO KAO NA UZORKU.KAO KOD KOMSIJE.Ode on kuci a ja na posao. Prelakiram ali samo uzorak u istu boju kao njegova kuhinja i posaljem za par dana.Zove on zahvaljuje bog zna kako,placa farbanje opet i sto je najgore objasnjava pred ovim mojim radnicima KAKO SAM POGODIO ISTU BOJU KAO NA UZORKU. Sto je opet najgore cascava komsija sve i odlazi zadovoljan.
Kad se napravi ovako nešto o tome se ne piše po forumima. Odlično si prošao, ali nije za hvaliti se. Å to bi bilo da usporedi svoju frontu s komšijonom?
Onaj koji je kupio Einhell :D ...vratio ga, pa opet kupio Einhell druge boje i još ga nije vratio.
Post Reply