Treba mi ovaj sklop puzaste briketirke.. Gde mogu da ga nabavim, posaljite mi broj, adresu bilo sta... ko zeli da me obavesti nek mi posalje privatnu poruku pa mozemo da se cujemo i na skype...
Zanima me jos folika je debljina briketa i na koliko obrtaja se krece puz...
Ja sam pre neki dan pitao jednog majstora trazio je samo za taj sklop 750 evrica. Nemojte da kazete za sta vam treba, cim cuju briketirka odmah dizu cenu.
А бе Ацо бе!
Ако ће га прави како је ред то је мала цена! А тајмајстор навик'о да прави цигларске машине - дебљи лим, бренер за сечење, брусилица и швајс-апарат па терајбато. За његову работу цена поголема!
Да се ово што тражи "за машине мајстор" направи како треба, треба: да се ураде модели (може и од дрвета), да се одлије од темпер-лива и да се после обради и ставе доообри лежајеви. То кошта.
Због те технике у систему "штап и канап" и многи покуповали пелетирке за сточну храну да праве пелете за огрев. Пошто народ лепо рече "паметнији попушта" пелетирке попустиле прве и поцркале.....
Pcelar Aca wrote:Ja sam pre neki dan pitao jednog majstora trazio je samo za taj sklop 750 evrica. Nemojte da kazete za sta vam treba, cim cuju briketirka odmah dizu cenu.
To je skoro pa dzaba ....ako je od odgovarajuceg materijala naruci odma
Pcelar Aca wrote:Ja sam pre neki dan pitao jednog majstora trazio je samo za taj sklop 750 evrica. Nemojte da kazete za sta vam treba, cim cuju briketirka odmah dizu cenu.
To je skoro pa dzaba ....ako je od odgovarajuceg materijala naruci odma
Tishlere jel si ozbiljan u ovom odgovoru!? Ti imas iskustva sa pravljenjem slicnog!
Na slici koju je stavio mashina maker nema osovine a i osovinu je tesko napravit zbog dijela gdje se puz stavlja na osovinu .Sav taj sklop kosta nesto malo vise od 2000 eura sto zavisi od materijala i termicke obrade,kaljenja itd....tako je bar kod nas ...pa treba dodat remenice grijace i...e ali stoji i ono sto kaze aca ..ako tacno znaju za sta ti to treba odma cijena skace ..a opet sve zavisi kakav je majstor koji to radi ...