Osobno veselje,radost i sreća

Razne teme o raznim stvarima
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Hej kolega šarenko za dobre želje i ljepu riječ nikad nije kasno,hvala na ljepim željama.Jest u pravu si oboje imamo dvije pišulje samo neznam čega da se ja i ti uhvatimo izrađivati barba yetta izrađuje gitaru (ili ju je već napravio) da zajedno zapjevamo a mi ćemo morati pravit neka zvona kad bećari krenu oko kuće da se smucaju.:lol::lol::lol:
Last edited by Strkic on 23 Nov 2008 21:14, edited 1 time in total.
Čovijek sniva a Bog realizira!
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

Ej zaboravih
zezaju mene kolege
" I bre šareni nemoj da tuguješ što nemaš sinove ......(trte mrte) "
Ko tuguje JA ma uopšte
Ja više volim da mi kuću noću čuvaju Å VALERI nego POLICIJA ili nedaj bože PEDERI
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Ej šarenko e jesi me ovim nasmijao do suza evo i supruga se svima zahvaljuje na ljepim željama i sve vas skupa pozdravlja i poručuje mlađima da se uhvate posla jer dječijeg smijeha i radosti nikad dosta.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Daklem vas dvojica pod hitno da kupujete sacmarice, i punite patrone biberom i solju (ja sam zeni vec poklonio sacmaru, a patrone imam od ranije :)) Moja zvrndovka je malo starija (11 godina) pa sam morao ranije da se pripremim. Evo danas je isla da gleda filmove kod drugara Ace...

Stara je prica da samo pravi svaleri prave zensku decu.

Musku prave muzevi :)
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Ja se potpisujem sa lepim željama, i bez 3 ćerke, nema pravog života. :D
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

Nažalost Bog je hteo da prošle nedelje bude podvučena crta na na broj potomstva, Viša sila neka ja i onako imam tri devojke onu malu od tri , stariju od osam i onu najstariju od 28 ( upsssss pardon to mi je supruga......)neka mi je ona živa i zdrava dosta mi je radosti poklonila i sa ove dve curice
Od koga je dosta je
Kome je još je više dosta....
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Dragi moji prijatelji i kolege neka su nam djeca živa i zdrava a za sve ostalo je lako,ja se uvjek sjetim one priče od barba yette o malom Siniši i svaki dan pomolim Bogu nek ih čuva i prati zdravlje kroz cijeli život jer nedaj Bože da se nešto tako dogodi šta ti sve drugo vrijedi ako nemaš zdravlja.Stoga budimo svi sretni i zadovoljni dok su nam djeca zdrava a i naravno mi skupa s njima.
nikolaz
Precizni šegrt

Post by nikolaz »

Puno srece,to je jedino sto treba.Oni na Titaniku su svi bili zdravi,but,mnogi nisu imali srece!!!
Post Reply