Fotografiranje u Kladovu
- maricaiivica
- Moderator
- dragisa dragisa
- Majstor
Stari , da bi dokazali kvalitetu u nedjelju ćemo ga porinut u more , pa ako zaplovi dobar je :pljesk:
danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
Da ne verujes, covek radi upravo u brodogradilistu gde je "parkirana". Malopre mi se javio.
ali, na zalost ima i losih vesti:
"A ako mu trebaju pojedini detalji, zavisi šta ga konkretno zanima; pošto je parobrod u veoma lošem stanju, suviše je opasno popeti se na palubu tako da od slikanja npr. vitla sidra, komandne kućice i sl. na žalost nema ništa, ne usuđujem se da to uradim."
No, ima nekih slika u arhivi, a snimice i nesto sto moze bezbedno da se odradi, pa saljem.
PS
sklonio sam mailove iz prethodne poruke, posto pretrazivaci neta koji rade za spamere jedva cekaju da se negde na forumima pojavi mail adresa, pa da krenu da je zatrpavaju ponudama da povecas, kupis, dobijes...
ali, na zalost ima i losih vesti:
"A ako mu trebaju pojedini detalji, zavisi šta ga konkretno zanima; pošto je parobrod u veoma lošem stanju, suviše je opasno popeti se na palubu tako da od slikanja npr. vitla sidra, komandne kućice i sl. na žalost nema ništa, ne usuđujem se da to uradim."
No, ima nekih slika u arhivi, a snimice i nesto sto moze bezbedno da se odradi, pa saljem.
PS
sklonio sam mailove iz prethodne poruke, posto pretrazivaci neta koji rade za spamere jedva cekaju da se negde na forumima pojavi mail adresa, pa da krenu da je zatrpavaju ponudama da povecas, kupis, dobijes...

Imaš pravo. Tako i ovi iz trgovačkih lanaca mi svaka 2-3 dana napune poštanski sandučić, ali ne bunim se, jer odvajam taj papir i kada škole imaju "papirnatu akciju" nitko sretniji od njih.mbole wrote:PS
Last edited by stari on 16 Mar 2013 20:46, edited 1 time in total.
Covek se javio:
"Napuniću baterije u aparatu i prvom prilikom kad bude malo lepši dan prošetaću i uslikaću šta mogu.
Unapred kažem da je moguće da gomila detalja nedostaje... ipak je brod na suvom i bez ikakve zaštite, koliko je meni poznato, najmanje 10 godina, ako ne i mnogo duže."
Tako da, sad cekamo.
"Napuniću baterije u aparatu i prvom prilikom kad bude malo lepši dan prošetaću i uslikaću šta mogu.
Unapred kažem da je moguće da gomila detalja nedostaje... ipak je brod na suvom i bez ikakve zaštite, koliko je meni poznato, najmanje 10 godina, ako ne i mnogo duže."
Tako da, sad cekamo.