Sve o rekreaciji za velike.

Razne teme o raznim stvarima
šantjer
Majstor

Post by šantjer »

Slažem se sa Starim. To je i meni najbolja puška.
Neko vrjeme sam se aktivno bavio planinarenjem i u to sam bio zaljubljen isto do ušiju dok nije došla sadašnja žena pa sa njom preseljenje u RI pa uređenje stana pa jedna cura pa druga i eto me tu di jesam
Å trki tebi su Alpe odmah iza leđa. Imaš markiranih staza koliko hoćeš, a nemarkiranih još više, znaš i sam. To vrijeme koje bi proveo u lovu možeš provesti u planini s fotoaparatom i jednako doživjeti prirodu.

Å to se tiče noževa ima nekih sajtova i o tome. Svojedobno sam tražio nešto o oštrenju pa sam nabasao i na takvu neku stranicu gdje zaljubljenici u noževe razmjenjuju iskustva.
Osobno, volim vidjeti lijepo oblikovan i naoštren nož ali nemam ambicija da bih se upustio u samogradnju.

A ovo s lukom i strijelom bilo bi zgodno vidjeti lovca s tim u rukama pa još k tome na zemlji. Da vidimo bi li mu ruka protiv vepra bila mirna :D.
Možda sam sad malo pretjerao jer kad bi svi lovci tako lovili mislim da bi se prilično rijetko jeo gulaš od divljači :).
Nikolasd
Majstor početnik

Post by Nikolasd »

Pravi li neko možda kundake za puške ili drvene delove oružja ?
tishler
Moderator
Moderator

Post by tishler »

Nikolasd wrote:Pravi li neko možda kundake za puške ili drvene delove oružja ?
pravi Braco iz Bijeljine :) viewtopic.php?id=3106&p=3
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

www.stolarskaradionica.com
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

šantjer wrote:A ovo s lukom i strijelom bilo bi zgodno vidjeti lovca s tim u rukama pa još k tome na zemlji. Da vidimo bi li mu ruka protiv vepra bila mirna
Evo ti jedan vide pa pogledaj kako mu se ruke tresu ALI je ipak vepar poklekao pod strelom.

http://www.youtube.com/watch?v=a_a6960N ... re=related
Čovijek sniva a Bog realizira!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

a ovo :forvonad::forvonad::forvonad:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0BZ_fMni ... re=related[/youtube]

:smejanje::smejanje::smejanje:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
šantjer
Majstor

Post by šantjer »

E to je već nešto. Valjda su mu se oznojila leđa prije nego što je odapeo.
A ovaj drugi je imao sreću što nije lovio neku ozbiljniju živinu :D. Kao što rekoh, ne bi se baš najeli gulaša ali je poštenije.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Iskreno jelensku divljač i nevolim da se ubija za mene je to nešto posebno ljepo vidjeti u prirodi,medvjeda isto volim i respektiram a on mi je i s jedne strane rođak.:smejanje::stolt:
Jedina velika štetočina a i vrsta koja se jako brzo razmnožava su divlje svinje i to mi nije niti malo žao da se tamani jer su u stanju uništiti i druge domaće životinje da bi se nahranili.
Pogotovo imaju s njima problema na otoku Krku i ljudima su tamo divlje svinje ubijale i ovce i imali su dosta štete ljudi.
šantjer
Majstor

Post by šantjer »

Da, svinje jesu za napravit štetu ali nisam još čuo da hoće ovcu ubit. Pa ne razumijem, zar ih jedu?
Znam da ruju zemlju, hoće i grožđe s trsa ali ovca :forvonad:
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Nemogu ti ovdje pisati o svojim svjedočanstvima šta sve svinje jedu i šta sam ja vidio da je svinja pojela ALI vjeruj da je u stanju i to.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Svinja je svastojed, tako da bez problema jede i meso.
Inace po fiziologiji i gradji je najslicnija coveku :)
Post Reply