kazne
Pa bio !, Ne bio u pravu to je njihov problem ! Mislim na to koga oni vole dal batu ili nekog Å an mi oliži ga !
Mi smo ih svi kontali kao oni veruju u jedinstvo i kao ludi su ,ali veruju i imaju Brus lija i tu su jedino zajebani ako ih pipneš u idola ?!! (pre 20 godina? ) Ali ne lezi vraže?!!! jel ?. sve naše moderne kulturne vrednosti su otišle pod pritiscima ???? Jel nekih sila !! a oni su gurali samo svoje ! I šta sada ? Pa ništa pametan narod koji može da digne ili spusti tu i ceo svet na dno ekonomije i neke zemlje ,koje su nama jel odgore malo po glavi posipali gvožđe, ako žele !!! I eto bez puno pameti sile !! Kina vlada !!!, kako hoće a mi ćutimo ?!!!, ustvari idalje se opamećujemo ???? ( ovo zadnje bih pre nazvao proseravamose ? )
Mi smo ih svi kontali kao oni veruju u jedinstvo i kao ludi su ,ali veruju i imaju Brus lija i tu su jedino zajebani ako ih pipneš u idola ?!! (pre 20 godina? ) Ali ne lezi vraže?!!! jel ?. sve naše moderne kulturne vrednosti su otišle pod pritiscima ???? Jel nekih sila !! a oni su gurali samo svoje ! I šta sada ? Pa ništa pametan narod koji može da digne ili spusti tu i ceo svet na dno ekonomije i neke zemlje ,koje su nama jel odgore malo po glavi posipali gvožđe, ako žele !!! I eto bez puno pameti sile !! Kina vlada !!!, kako hoće a mi ćutimo ?!!!, ustvari idalje se opamećujemo ???? ( ovo zadnje bih pre nazvao proseravamose ? )
Dva put zine , a tri put slaže
- fizicki radnik
- Majstor početnik
Radan narod koji stalno uci.
KOd nas zavrsis fakultet, skolu, zanat i mislis sad sve znas.
'80. smo radili za nemce (npr. Kluz je sio odela za svetski poznatog kreatora Hugo BOSS), mislis da je neko pokupio nesto o krojevima ili vec sta..?
Cim su nemci izasli na vrata oni poceli da siju sto i pre 30godina.
Kinezima treba 10 god od kada pocnu nesto da prave da uklone nedostatke.
Drugo ove stvari koje ovde nasi sverceri preprodaju su NAJVECI krs u Kini.
Kupila moja poznanica perjanu jaknu u Kini za 80EU (Tomy Hilfinger) savrsena.
U isto vreme su prodavali ovde perjane jakne (sa medvedjom glavom na ledjima) za 10EU.
Secam se ovim kad lupis nekog po ledjima kao da si ocerupao koku, leti perje na sve strane, dok ova iz Kine savrsena jakna.
Hocu da kazem da mogu Kinezi da naprave odlicnu stvar -ali ne za 2 evra..
KOd nas zavrsis fakultet, skolu, zanat i mislis sad sve znas.
'80. smo radili za nemce (npr. Kluz je sio odela za svetski poznatog kreatora Hugo BOSS), mislis da je neko pokupio nesto o krojevima ili vec sta..?
Cim su nemci izasli na vrata oni poceli da siju sto i pre 30godina.
Kinezima treba 10 god od kada pocnu nesto da prave da uklone nedostatke.
Drugo ove stvari koje ovde nasi sverceri preprodaju su NAJVECI krs u Kini.
Kupila moja poznanica perjanu jaknu u Kini za 80EU (Tomy Hilfinger) savrsena.
U isto vreme su prodavali ovde perjane jakne (sa medvedjom glavom na ledjima) za 10EU.
Secam se ovim kad lupis nekog po ledjima kao da si ocerupao koku, leti perje na sve strane, dok ova iz Kine savrsena jakna.
Hocu da kazem da mogu Kinezi da naprave odlicnu stvar -ali ne za 2 evra..