Ima li dje Radmita da se ukljuci, obecao mi je jednom davno poslat neku skicu peci na piljevinu naravno one jednostavne a ne ove savremene ali sve osta na obecanju!?
Dule wrote:Veoma interesantno rekao bih i korisno,admini ovo je za novu temu,
Sloba 10 hvala,ovo je puno lakse nego briket.
Da li ste napravili samo "dozator" ili celu pec?
za sada samo dozator ali sam spremio skice da radim i kotao. Malo sam kopirao Vaillant kotao na pelete malo ja smišljao. Problem je što se kotlovski čelik ne može naći pa ću morati da radim od lima i crnih cevi.
Slikao sam nesto nego nikako da postavim nerviraju me ovi servisi za postavljanje slika,cas rade cas nerade.Zima prosla do sledece cu postaviti,saljem administratorima pa neka on okace koliko sutra sad sam u nekoj guzvi.
Sasa wrote:Pa niste dzabe vas dvojica Majstori majstora!
Nego napisa li Slobo da ce kotao da pravi od lima i crnih cijevi ili ja dobro ne procitah??
napisa, napisa a od čega drugog da ga sačinim?
nemoj da te buni ono "lim". Ja ću da koristim 6mm debeo lim i crne cevi za grejanje jer to mogu da nabavim. Pošto su brusilica i aparat za varenje pri ruci kad za par godina negde procuri krpim na licu mesta. dva tri krpljenja i neću ni ja duže trajati ( s' obzirom na godinu proizvodnje).
Mene je Nišić daleko da tražim kvalitetan materijal
Last edited by sloba10 on 13 Mar 2010 23:45, edited 1 time in total.
pajja wrote:ajd izmislite i nekakvu pec na piljevinu od ALU-minijuma / pocela je da se skuplja
ko sto kaze kolega iznad "Hvala bogu sa poslom neoskudevamo"
Kažu da može i "smederevac" od drveta da se napravi al' se samo jednom upotrebi
Ako poznaješ Đovanija da ga pozdraviš
Last edited by sloba10 on 13 Mar 2010 23:48, edited 1 time in total.