Okupljanje članova - Trstenik 2013
- maricaiivica
- Moderator
gde - u vrnjacku banjuradmit wrote:Pajo ako budes cekao Beogradjaneeeeeee :smejanje:

ali ja jos uvek trazim prevoz BGD-TS
zar nije i ivicamarica na spisku koliko sam shvatio on ima djevrek ::neznam::
P.S. malo sam kasnio sa postom
Last edited by pajja on 14 Feb 2013 23:05, edited 1 time in total.
ja planirao prosli vikend da vas iznenadim , a dule iznenadio mene , nazalost ovaj vikend sam na sajmu nautike u Zagrebu i ostajem do nedjelje navecer ili cak do ponedjeljka
a tako mi je zao jer sam mislio doc (sta je to meni preletit ipak vozam peugeot a ne opel ko
zna se ko ) . Da se iskupim morat cemo oganizirati mi docek u rijeci , cim malo zatopli .

danas ne radim ništa, jer jučer nisam radio ništa, ... pa nisam završio !! ><((((º>.
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
http://img108.mytextgraphics.com/blinki ... b4f7ee.gif
- maricaiivica
- Moderator
- majstorcic
- Precizni šegrt
- maricaiivica
- Moderator
pre 2 sata sam se vratio iz BG sa montaze a suta imam svadbu koju ne mogu da eskiviram,sto znaci da cu u nedelju "dolaziti sebi" :butter:
zelim vam lep provod !!!!
vidimo se u nekom drugom filmu :pljesk::pljesk::pljesk:
zelim vam lep provod !!!!
vidimo se u nekom drugom filmu :pljesk::pljesk::pljesk:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
marice, sta bi... ides, ne ides... da jurim drugi prevoz...
Da ne moram da se u ponedeljak pojavim na poslu, lako bih (odem u subotu, prenocim u tazbini, "odradim" nedelju kod Duleta, pa opet odspavam u tazbini, pa laganica u ponedeljak za Bg).
Al u ponedeljak bas moram da budem na poslu (ali apsolutno moram) , a bojim se da je zadnji bus Ts-Bg u nedelju previse rano.
Da ne moram da se u ponedeljak pojavim na poslu, lako bih (odem u subotu, prenocim u tazbini, "odradim" nedelju kod Duleta, pa opet odspavam u tazbini, pa laganica u ponedeljak za Bg).
Al u ponedeljak bas moram da budem na poslu (ali apsolutno moram) , a bojim se da je zadnji bus Ts-Bg u nedelju previse rano.
- maricaiivica
- Moderator