Razbribriga chat offtopic II
- peradetlic
- Majstor majstora
alo bre momci ,ovde ne zalaze deca na ovaj forum(oni su na FB) a na kraju krajeva internet obiluje morbidnim stvarima mnooggoo gorim od "ovakvih" viceva,velika vecina je punoletna,a o morbidnosti mozemo pricati o nekim drugim stvarima.peradetlic wrote:baš morbidno a imamo i ženske članove ponekad treba razmisliti pre postavljanja nečeg na forum
ovo je vezano za ljudski rod.

vi izgleda ne volite "masne" viceve

a vi "fini" momci pocnite da se navikavate na stvarnost

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
:hurra::hurra::hurra::hurra::hurra::hurra::hurra::ongel::oskyldig:singer wrote:alo bre momci ,ovde ne zalaze deca na ovaj forum(oni su na FB) a na kraju krajeva internet obiluje morbidnim stvarima mnooggoo gorim od "ovakvih" viceva,velika vecina je punoletna,a o morbidnosti mozemo pricati o nekim drugim stvarima.peradetlic wrote:baš morbidno a imamo i ženske članove ponekad treba razmisliti pre postavljanja nečeg na forum
ovo je vezano za ljudski rod.
vi izgleda ne volite "masne" viceve
a vi "fini" momci pocnite da se navikavate na stvarnost:D
Дођох, видех, побледех
Nego, da se vratimo mi na temu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JAFQFvSP ... r_embedded[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JAFQFvSP ... r_embedded[/youtube]
Muškarac i žena se voze liftom, i na izlasku muškarac ženu nehotice laktom udari u grudi. Okrene se i poče da se izvinjava šaleći se:
- Gospođo, ako vam je srce mekano kao dojka, oprostićete mi?
A ona će:
- Mladiću, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 307 ???
A ovaj je mastan Vic o muji !!!!!!!!!!!!
Ulazi Mujo u birtiju pa došavši do šanka ugleda na šanku neku posuda punu novčanica od 100 evra. Obrecne se na konobara:
- “Jeli, a što je to?â€
Konobar: E stavite unutra 100 evra i ako ispunite 3 zadatka, pare su Vaše…
Mujo: A što to treba?
Konobar: Prvo moraš eksirati litru rakije, i bez grimase
spustiti praznu bocu na šank. Drugo, vidiš pozadi ona vrata tamo? E iza tih vrata, tamo u dvorištu, onom besnom pitbullu trebaš izvaditi bolestan zub. A treće, gore na spratu trebaš izj*bati babu od 70 godina.
Drekne Mujo na konobara: “Daj onu litru ovamo, nek ide
život! Potegne Mujo onu “litruâ€, i stvarno, bez grimase spusti praznu bocu na šank. Siđe sa barske stolice pa vidno teturajući se krene prema onim zadnjim vratima prema dvorištu.
Čim su se vrata zatvorila, začulo se “vau, vau, kev, kev, ciju, cijuâ€
Nakon nekih 10-15 minuta, otvaraju se vrata, stoji Mujo na
vratima i dreknu na konobara:
“Je li, a gde je ona baba sa bolesnim zubom?†:skratta: :skratta: :skratta:
- Gospođo, ako vam je srce mekano kao dojka, oprostićete mi?
A ona će:
- Mladiću, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 307 ???
A ovaj je mastan Vic o muji !!!!!!!!!!!!
Ulazi Mujo u birtiju pa došavši do šanka ugleda na šanku neku posuda punu novčanica od 100 evra. Obrecne se na konobara:
- “Jeli, a što je to?â€
Konobar: E stavite unutra 100 evra i ako ispunite 3 zadatka, pare su Vaše…
Mujo: A što to treba?
Konobar: Prvo moraš eksirati litru rakije, i bez grimase
spustiti praznu bocu na šank. Drugo, vidiš pozadi ona vrata tamo? E iza tih vrata, tamo u dvorištu, onom besnom pitbullu trebaš izvaditi bolestan zub. A treće, gore na spratu trebaš izj*bati babu od 70 godina.
Drekne Mujo na konobara: “Daj onu litru ovamo, nek ide
život! Potegne Mujo onu “litruâ€, i stvarno, bez grimase spusti praznu bocu na šank. Siđe sa barske stolice pa vidno teturajući se krene prema onim zadnjim vratima prema dvorištu.
Čim su se vrata zatvorila, začulo se “vau, vau, kev, kev, ciju, cijuâ€
Nakon nekih 10-15 minuta, otvaraju se vrata, stoji Mujo na
vratima i dreknu na konobara:
“Je li, a gde je ona baba sa bolesnim zubom?†:skratta: :skratta: :skratta:
Last edited by MapleMan on 14 Jun 2011 09:36, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Mani tu nista nije morbidno, mozda ste mislili vulgarno? 
Evo i ja jedan:
U Bosnu dosli Un-ovci, crnaca gomila. Jedan dan Mujo pita crnca:
"Jel' matere ti, de mi pokazi kako vi to crnci sa zenama, pa one toliko luduju za vama!"
Kaze crnac: "Ma to je prosto, sad cu da ti objasnim. Skines je, skines se, gurnes ga, promesas, izvadis, gurnes ga, promesas izvadis... Zene odlepljuju na to!"
"Jaoj hvala ti ko bratu" kaze Mujo i pravac kuci da oproba tehniku. Dolazi kuci i odmah sa vrata:
"Fato skidaj se sad cu da ti pokazem!". Fata se skine, pocne Mujo da razradjuje tehniku, kad ce Fata:
"Bolan Mujo, man' se matere ti tih crnackih fazona i udri me ba!"

Evo i ja jedan:
U Bosnu dosli Un-ovci, crnaca gomila. Jedan dan Mujo pita crnca:
"Jel' matere ti, de mi pokazi kako vi to crnci sa zenama, pa one toliko luduju za vama!"
Kaze crnac: "Ma to je prosto, sad cu da ti objasnim. Skines je, skines se, gurnes ga, promesas, izvadis, gurnes ga, promesas izvadis... Zene odlepljuju na to!"
"Jaoj hvala ti ko bratu" kaze Mujo i pravac kuci da oproba tehniku. Dolazi kuci i odmah sa vrata:
"Fato skidaj se sad cu da ti pokazem!". Fata se skine, pocne Mujo da razradjuje tehniku, kad ce Fata:
"Bolan Mujo, man' se matere ti tih crnackih fazona i udri me ba!"
Last edited by Nikola on 14 Jun 2011 10:00, edited 1 time in total.
Trt, mrt, zivot ili smrt!