Najlon pijaca

Razne teme o raznim stvarima
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Koje je bolje je pitanje opet šta će biti sa tim daskama?, dal će biti postavljene vertikalno ili horizontalno ! Dal će se vršiti pritisak na njima ? Recmo neki sto ili već šta drugo. Ako je pritisak onda širi zubi ako ga nema onda sitniji ! lakše je ! Mada sve zavisi šta ti planiraš ,mislim to ti najbolje znaš ! Videću cene i javiću ti na PP :tummenupp:
Last edited by MapleMan on 26 Sep 2011 12:04, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
TAMANAMUS
Precizni šegrt

Post by TAMANAMUS »

MapleMan wrote:Koje je bolje je pitanje opet šta će biti sa tim daskama?, dal će biti postavljene vertikalno ili horizontalno ! Dal će se vršiti pritisak na njima ? Recmo neki sto ili već šta drugo. Ako je pritisak onda širi zubi ako ga nema onda sitniji ! lakše je ! Mada sve zavisi šta ti planiraš ,mislim to ti najbolje znaš ! Videću cene i javiću ti na PP :tummenupp:
Daske su za kosnice,stajace uvek horizontalno i na kant,ne verujem da tu ima neki pritisak a i kratke su,znaci sa manjim zubima.
Hvala unapred
Pozdrav
Last edited by TAMANAMUS on 26 Sep 2011 13:41, edited 1 time in total.
Svaka batina ima dva kraja
GajaG
Brzi dodavač alata

Post by GajaG »

TAMANAMUS wrote:[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/2710_1.jpg[/url]
MapleMan,ova 2 glodala,mislim da su za prstasti spoj,znas li koja je cena
Evo da se i ja uključim. Uz svo dužno poštovanje prema iskusnijim članovima, ali mislim da ovo nisu ta glodala koja tebi trebaju (finger joint). Meni ovo lici na neka glodala za neke lajsne sa talasastim reljefom, da se tako izrazim.
Last edited by GajaG on 05 Oct 2011 10:49, edited 1 time in total.
TAMANAMUS
Precizni šegrt

Post by TAMANAMUS »

GajaG wrote:
TAMANAMUS wrote:[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/2710_1.jpg[/url]
MapleMan,ova 2 glodala,mislim da su za prstasti spoj,znas li koja je cena
Evo da se i ja uključim. Uz svo dužno poštovanje prema iskusnijim članovima, ali mislim da ovo nisu ta glodala koja tebi trebaju (finger joint). Meni ovo lici na neka glodala za neke lajsne sa talasastim reljefom, da se tako izrazim.
Ne znam,cekam Maple da se javi ipak ih je on video uzivo
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Javljam se posle duze pauze ,jer sam u nemogucnosti sa internetom ?? trenutno iz igraonice za koji dan sam opet tu. Promenio sam provajdera !!!
TAMANAMUS
Precizni šegrt

Post by TAMANAMUS »

MapleMan wrote:Javljam se posle duze pauze ,jer sam u nemogucnosti sa internetom ?? trenutno iz igraonice za koji dan sam opet tu. Promenio sam provajdera !!!
Dobro je..ja mislio da si odleprsao u toplije krajeve:cool:
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Pozdrav drže tebi prvom osećam da me čekaš ko ozeblo sunce !!! Evo ovog momenta sam se primio ??? Ko mlada ? prve noći ? Vidi ovako da nedužim u nedelju nemam vremena za najlon pijacu letim na svadbu jbg ? Trenutno sam do guše u poslu !!!! Ali ću naći Vizitku saše i iscimaću ga sutra da mi da koji je fi glava tih glodalica i cena i šaljem ti na PP poruku i njegov fon i sve !! Biće sve sutra obećavam i izvinjavam ti se ,jer haosa mi je preko glave da bih ti objasnijo sprdanluk kakav sam imao sa internetom ?!!! Samo što nisam počeo da ujedam !!!
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Комшија да се не мучиш и тражиш визит-карту у бојама руске заставе кажи само чији бројда пишем? Да ли Сашин или Олгин или Галин (директорке)?
Дођох, видех, побледех
TAMANAMUS
Precizni šegrt

Post by TAMANAMUS »

MapleMan wrote:Pozdrav drže tebi prvom osećam da me čekaš ko ozeblo sunce !!! Evo ovog momenta sam se primio ??? Ko mlada ? prve noći ? Vidi ovako da nedužim u nedelju nemam vremena za najlon pijacu letim na svadbu jbg ? Trenutno sam do guše u poslu !!!! Ali ću naći Vizitku saše i iscimaću ga sutra da mi da koji je fi glava tih glodalica i cena i šaljem ti na PP poruku i njegov fon i sve !! Biće sve sutra obećavam i izvinjavam ti se ,jer haosa mi je preko glave da bih ti objasnijo sprdanluk kakav sam imao sa internetom ?!!! Samo što nisam počeo da ujedam !!!
Ma,samo opusteno,kod mene kazu "sve ce si bude".:stolt:
Pozdrav i hvala
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

А бе ће буде ли бе?
Дођох, видех, побледех
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Лепо. Значи да се не трудим да пишем бројеве.
Дођох, видех, побледех
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

sloba10 wrote:Комшија да се не мучиш и тражиш визит-карту у бојама руске заставе кажи само чији бројда пишем? Да ли Сашин или Олгин или Галин (директорке)?
Pa sta fali da napises sva tri?
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Гала (директор) 062 595030
Саша 063 543035
Олга 064 2096676
021 6415850
063 8917979
Ово фали професоре-види колико их је
Дођох, видех, побледех
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Ja sam ga juče zvao nije mi se javljao !! Probaj da ga zoveš Tamanamus !! Saša 063/543-035 To je taj broj !
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

sloba10 wrote:Ово фали професоре-види колико их је
Pa ne fali, ima viska :)
A od viska, glava ne boli
Post Reply