Najlon pijaca
Koje je bolje je pitanje opet šta će biti sa tim daskama?, dal će biti postavljene vertikalno ili horizontalno ! Dal će se vršiti pritisak na njima ? Recmo neki sto ili već šta drugo. Ako je pritisak onda širi zubi ako ga nema onda sitniji ! lakše je ! Mada sve zavisi šta ti planiraš ,mislim to ti najbolje znaš ! Videću cene i javiću ti na PP :tummenupp:
Last edited by MapleMan on 26 Sep 2011 12:04, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Daske su za kosnice,stajace uvek horizontalno i na kant,ne verujem da tu ima neki pritisak a i kratke su,znaci sa manjim zubima.MapleMan wrote:Koje je bolje je pitanje opet šta će biti sa tim daskama?, dal će biti postavljene vertikalno ili horizontalno ! Dal će se vršiti pritisak na njima ? Recmo neki sto ili već šta drugo. Ako je pritisak onda širi zubi ako ga nema onda sitniji ! lakše je ! Mada sve zavisi šta ti planiraš ,mislim to ti najbolje znaš ! Videću cene i javiću ti na PP :tummenupp:
Hvala unapred
Pozdrav
Last edited by TAMANAMUS on 26 Sep 2011 13:41, edited 1 time in total.
Svaka batina ima dva kraja
Evo da se i ja uključim. Uz svo dužno poštovanje prema iskusnijim članovima, ali mislim da ovo nisu ta glodala koja tebi trebaju (finger joint). Meni ovo lici na neka glodala za neke lajsne sa talasastim reljefom, da se tako izrazim.TAMANAMUS wrote:[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/2710_1.jpg[/url]
MapleMan,ova 2 glodala,mislim da su za prstasti spoj,znas li koja je cena
Last edited by GajaG on 05 Oct 2011 10:49, edited 1 time in total.
Ne znam,cekam Maple da se javi ipak ih je on video uzivoGajaG wrote:Evo da se i ja uključim. Uz svo dužno poštovanje prema iskusnijim članovima, ali mislim da ovo nisu ta glodala koja tebi trebaju (finger joint). Meni ovo lici na neka glodala za neke lajsne sa talasastim reljefom, da se tako izrazim.TAMANAMUS wrote:[url]http://www.stolarskaradionica.com/forum/uploads/thumbs/2710_1.jpg[/url]
MapleMan,ova 2 glodala,mislim da su za prstasti spoj,znas li koja je cena
Pozdrav drže tebi prvom osećam da me čekaš ko ozeblo sunce !!! Evo ovog momenta sam se primio ??? Ko mlada ? prve noći ? Vidi ovako da nedužim u nedelju nemam vremena za najlon pijacu letim na svadbu jbg ? Trenutno sam do guše u poslu !!!! Ali ću naći Vizitku saše i iscimaću ga sutra da mi da koji je fi glava tih glodalica i cena i šaljem ti na PP poruku i njegov fon i sve !! Biće sve sutra obećavam i izvinjavam ti se ,jer haosa mi je preko glave da bih ti objasnijo sprdanluk kakav sam imao sa internetom ?!!! Samo što nisam počeo da ujedam !!!
Dva put zine , a tri put slaže
Ma,samo opusteno,kod mene kazu "sve ce si bude".:stolt:MapleMan wrote:Pozdrav drže tebi prvom osećam da me čekaš ko ozeblo sunce !!! Evo ovog momenta sam se primio ??? Ko mlada ? prve noći ? Vidi ovako da nedužim u nedelju nemam vremena za najlon pijacu letim na svadbu jbg ? Trenutno sam do guše u poslu !!!! Ali ću naći Vizitku saše i iscimaću ga sutra da mi da koji je fi glava tih glodalica i cena i šaljem ti na PP poruku i njegov fon i sve !! Biće sve sutra obećavam i izvinjavam ti se ,jer haosa mi je preko glave da bih ti objasnijo sprdanluk kakav sam imao sa internetom ?!!! Samo što nisam počeo da ujedam !!!
Pozdrav i hvala