Najlon pijaca

Razne teme o raznim stvarima
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Poštovani posjetioci najlon pijace da mi provjerite cijenu noža za cirkular ali malčice većeg recimo 600 ili 700 treba mi za rezanje drva,meterica točnije.
Unaprjed hvala i ljep pozdrav iz Rijeke.
Čovijek sniva a Bog realizira!
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Misliš lista za cirkular ! Å trkiću prati ! ovako ? ,ja sutra ću verovatno banuti na najlon ,ali ima nešto i ovako ? svi nešto pucaju neke radnje se zatvaraju pa rasprodaju robu, tako je to ovde ,inače Bosch 254x2,8 fi 30 optimline woods 5,676 rsd
305x2,5 fi 30. 6219 rsd, 235x2,8 fi 30 ,48 zuba 5286, 210x2,0 fi 30, 48 zuba 4327 rsd. To je rasprodaja znači nema veće ? e sada koji Fi !! to nisi napisao ali unapred znam da ima na pijaci i to je sve dovaljano iz ukrajne i rusije a valja se i po austriji pod nazivom jebatiga sada neznam marku tačno ali ima ! Ima saša rus i ima još par njih koji samo donose extra large profile svega !

A ako si mislio na arbihter sve do 400mm ima ali i to ću proveriti dali ima veće !:cool:
Last edited by MapleMan on 03 Sep 2011 23:15, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Maple mislio sam baš na list za cirkular i to veći promjera 600 ili 700 mm.Dobio sam jedan cirkular veliki koji je služio za izrezivanje bukovih elemenata ima motor od nekih 7 kilovata a ja bih ga samo malo prekrojio sebi za rezati cjepanice.Ako budeš naletio na tako nešto provjeri mi cijenu i dali ima i naravno vidi dali to vredi da nebi dobio koji zub u glavu nedaj bog.
sloba10
Majstor majstora

Post by sloba10 »

Да се Ђтркић јавио барем два дана раније било би! Другог и трећег био вашар у Руми а тамо стигну и велики листови за циркуларе......
Дођох, видех, побледех
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Odo na pijacu slikaću Listove ? Nedaj bože , da nevaljaju !
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Ma ljudi nije to tolko hitno paklena mašina je još u Ogulinu kod strica na pilani treba je dotrati vamo u RI i malčice dotjerati po vlastitoj zamisli.:D
Drva se još suše tako da ima vremena.
Ja sam samo priupitao onako okvirno ako budete nabasali na takvo nešto da mi reknete cijenu jer je tu sigurno dosta povoljnije.
Svejedno hvala Vam ;)
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

MapleMan wrote:Odo na pijacu slikaću Listove ? Nedaj bože , da nevaljaju !
Hvala Maple.:tummenupp:
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Pazi ovako to je ruska fabrika 35 000 ljudi.Po rečima Saše rusa danas ,bio je u Rumi ovih dana ! Oni se neigraju nisu neki Kinezi ! Svaki pazar Saše je u nabavci 50 komada to je najmanje kada oni tamo prodaju ! Listovi sa vidijom su kaljeni ! Ima i bez vidije, E sada ovako ide 700mm vidija 80€ , 600mm vidija Zuba-56 45€, 600mm HRC 48 zuba 40 € ,550mm vidija 48 zuba 35 € Image

Uploaded with ..us Image

Uploaded with ..us Sa vidijom 600mm
Image

Uploaded with ..us 700mm vidija Image Image

Uploaded with ..us 700mm vidija Image

Uploaded with ..us U suštini to je to ali sada ti ostaje da sam vidiš ,po meni nije nešto skupo ! Bez vidije 600mm ti je dobra ta testeriš drva ali da ih po dužini sečeš nije jer kidaju drvo ali zato sa vidijom list radi bolje ,mada i sa vidijom nemožeš baš najbolje da po dužini sečeš Bansek je ipak za dužno sečenje ! Uglavnom tog sašu možeš kontaktirati ali kako ćeš da dođeš ili da ti neko pošalje ovaj list neznam biće tu i carine možda pa sada ako ti se isplati ti vidi Pozz od mapleman ! :cool:
Last edited by MapleMan on 06 Sep 2011 23:25, edited 1 time in total.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Hvala MapleMan.Imaš potpuno pravo ovo nije uopšte skupo kolko se sjećam gledao sam u Merkuru od 400 mm promjera obična i cjena je bila nekih 100 € tako da ovo nije uopće skupo.
Meni za ovaj cirkular netreba za uzdužni rez već za poprečni i taj cerkular ću urediti i prilagoditi za rezanje samo cjepanica.
Å ta se tiče kupnje naručit ću nekome od Vas iz Novog Sada kad budem išao za Mladenovac jer sam zadužio novi kamion pa me dopalo voziti i za Srbiju točnije u Mladenovac.
Å ta da kažem hvala MapleMan još jednom na vremenu i trudu i nadam se da ću se nekako revanširati za uslugu ljep pozdrav od mene.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Vidi ovako još nešto ja sad neznam gde mi je vizitka od saše rusa imao je radnju pre najlona u toj ulici ali više nije tu sad je neka mesara ! Nebitno baš dok sam ja kupovao sa gazdom list za ger 305mm fi 30 2,8 koja je bila 48 zuba i pazarili istu ali pro varijanta ruska sa 60 zuba pored nas je bio neki lik koji je hteo da kupi za cepanje drva 600mm bez vidije i ubedili smo ga da je bolje da uzme sa vidijom 550mm jer je bolja i u suštini dijamantski brusni kamen je 12€ za oštrenje samo tri sekunde na suvo i po vertikali zuba je pipneš sa njim i opet je oštra ,mislim cena je dobra i to isto pazariš i nemisliš !
Last edited by MapleMan on 04 Sep 2011 22:10, edited 1 time in total.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Da nastavimo dalje ! Pijaca je danas bilo puna , ali slabo što se tiče ljudi malo naroda. Prodavci polovnog alata rade punom parom evo još nekih fotki Image Image
Image Image Image Image Image Image Toliko od ove nedelje !
Last edited by MapleMan on 04 Sep 2011 22:05, edited 1 time in total.
TAMANAMUS
Precizni šegrt

Post by TAMANAMUS »

Image
MapleMan,ova 2 glodala,mislim da su za prstasti spoj,znas li koja je cena
Svaka batina ima dva kraja
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Vidi brašo moj taj Saša je pojačo sve od garnitura glodalica ? To sam video zadnji put i sada je samo na najlon pijaci i bubanj potoku nema više radnju gde je bila pored najlona ! Siguran sam da ima negde i da širi svoju robu nekome i stalno je i na bubanj potoku. Napraviću mali lapsus sada ?! Ima ih dvojica i isto se zovu Saša i ukrajinci su ! Al ovaj drugi radi samo mašinske noževe i bravariju tešku ,mada ima nešto i za stolariju ,al nije to Saša i Olga ! Glupo je što treba da vidiš neku robu ali neznaš ? jel dok nedelja nedođe ?? Mislim ja ti nemogu pomoći sa dimenzijama tih glodalica jer nema katalog ili sajt da odeš pa vidiš s cenom sve šta je i kolko je ! To je sve takva trgovina danas ! Dal je 8 ili za 12-ku čauru neznam ?. Prosto neznam ali sledeće nedelje mogu videti .Eto ?!!
Last edited by MapleMan on 25 Sep 2011 20:44, edited 1 time in total.
TAMANAMUS
Precizni šegrt

Post by TAMANAMUS »

MapleMan wrote:Vidi brašo moj taj Saša je pojačo sve od garnitura glodalica ? To sam video zadnji put i sada je samo na najlon pijaci i bubanj potoku nema više radnju gde je bila pored najlona ! Siguran sam da ima negde i da širi svoju robu nekome i stalno je i na bubanj potoku. Napraviću mali lapsus sada ?! Ima ih dvojica i isto se zovu Saša i ukrajinci su ! Al ovaj drugi radi samo mašinske noževe i bravariju tešku ,mada ima nešto i za stolariju ,al nije to Saša i Olga ! Glupo je što treba da vidiš neku robu ali neznaš ? jel dok nedelja nedođe ?? Mislim ja ti nemogu pomoći sa dimenzijama tih glodalica jer nema katalog ili sajt da odeš pa vidiš s cenom sve šta je i kolko je ! To je sve takva trgovina danas ! Dal je 8 ili za 12-ku čauru neznam ?. Prosto neznam ali sledeće nedelje mogu videti .Eto ?!!
Konkretno me interesuje samo jedan od ova dva,za cauru od 8 mm,treba mi za bocno spajanje dasaka.Ako ti nije problem vidi pa javi,uzgred,sta mislis koji je bolji,sa sitnijim ili krupnijim zubima.
Pozdrav
Svaka batina ima dva kraja
miloscale
Majstor majstora

Post by miloscale »

po meni je bolji sa sitnijim
Post Reply