Mislim da nema ovakve teme vezane za falcifikate svega i svačega !! ( ako ima neka me moderator preusmeri :rodna: ) Bilo bih korisno dodavati i upozoravati na falš stvari koje se pojavljuju u radnjama a vezane su za mašine i alate koje se upotrebljuju u stolariji .Mislim da ste ih svi puno i često viđali. Recimo otvorivši ovu temu dodaću samo jedan Falš original prozvod. Umalo mi nije crkla motorka zbog lažnog ulja !! Sam sam skontao da nema dima i da je motorka ubrzala rad i pri leru ( a dobro je naštelovana ) , čak se i izduv jako zagrejao ! Očemu je reč Evo slike očemu je reč
*** mbole ***
kaze se falSifikat a ne falCifikat
Last edited by mbole on 30 Mar 2012 01:46, edited 1 time in total.
Sasa wrote:Pa zar ova slika na lijevoj flasi ne pokazuje da je u pitanju dvotaktol koji se dodaje gorivu u navedenoj razmjeri, a ne ulje za podmazivanje motora!?
I jedno i drugo su ulje za podmazivanje dvotaktnih motora, i i jedno i drugo se dodaju gorivu, odnosno oba su "dvotaktol" (sto je samo komercijalno ime za domace ulje za dvotaktne motore koje je pravila cini mi se Modrica). Dvotaktni motori se i podmazuju kroz gorivo.
Drugim recima dvotaktol, pa i ova dva ulja, jesu ulje za podmazivanje motora.
Pravo je ono na kojem stoji pazite se falsifikata !! To jest desno !! A levo je napravilo sranje počeo je da mi topi rezervoar od ulja za lanac jer se izduv usijao !!
Zato sledeći put uzmeš Modričin Dvotaktol , a ima ga na svakoj iole snadbevenoj pumpi, jer se on
dodaje i svim "MOPEEDIMA" do 50 kubika, tako da nemoš pogrešiti u kvalitetu, ili da ulje kupuješ samo kod ovlašćenog servisera, valjda oni nepodvaljuju
sa falš robom.