Ja sam "nestandardan": ova godina mi je bila sjajna! :tummenupp: To je, na drugoj strani, povuklo da sam se stolarijom bavio efektivno samo nekoliko sati :groota:
Od 2012. ne očekujem ništa specijalno. Obična godina - jedna od mnogih koja će proći još brže nego ova 2011.
Svim članovima :hurra: i posetiocima želim zdravu, sretnu i uspešnu 2012! :skool:
Kraj 2011.Utisci,Kako smo zadovoljni,Sta ocekujemo u 2012!
Kod mene, godina prosecna. Doduse i ja sam "nestandardan".
Bilo je malo manje poslova "sa strane" ali mislim da je to posledica nekih drugih desavanja, nevezanih za sam posao (neki ljudi sa kojima sam radio godinama, su ili zatvorili firme ili promenili bransu).
Svima sve najlepse u narednoj godini.
Da imate vise vremena za sebe, druzenje, porodicu, sto ce reci da od manje posla zaradjujete vise...
Bilo je malo manje poslova "sa strane" ali mislim da je to posledica nekih drugih desavanja, nevezanih za sam posao (neki ljudi sa kojima sam radio godinama, su ili zatvorili firme ili promenili bransu).
Svima sve najlepse u narednoj godini.
Da imate vise vremena za sebe, druzenje, porodicu, sto ce reci da od manje posla zaradjujete vise...
Zadovoljni treba da budemo u dva nula jedan jedan broju godine svi jer smo svi ovde na ovom forumu ! Nešto doprineli ako bar ne neko u radu i zaradi ali nekome je u znanju i volji sa stolarimjom i savetima nešto ostalo !! Nadam se da ste svi živi i zdravi i da niko nije umro u ovoj prošloj ! To je ipak najbitnije :ironisk:
A za sledeću tekuću cifru famoznu MMXII Želim svima sledeće .....
Mnogo pameti , mnogo smirenosti i nekidanja živaca , mnogo ljubavi po naosobno i svakom u sebi jer ljubav je najača sila u univerzumu ! Očekujem raspad evrope , jer to je plan zacrtan davno ! Stara baka trula i jadna neće moći više da se ... ? Očekujem da Ikea NIKADA NE OSVANE U SRBIJI ! Očekujem da se zasadi puno brestova po srbiji i okolini Niša što je najavljeno da će biti pa da bude ispunjeno (ako bog da ) ... Očekujem više restauracija i manje novih noviteta u stolarii Očekujem spašavanje još starijih načina u praksi i razglabanja na ovom forumu o tome unapred ... Očekujem buđenje pametnih i buđenje glupih a da pritome shvate da su isti ! ( malo komplikovano očekivanje ? al nema veze nadam se ) I za kraj !
Nadam se da ćemo stvoriti mnogo više u budućem vremenu nego sada u bilo kom pogledu !! jer ovo je forum stolarske radionice
ovde se znanje širi i prima Živeli ! I sretno !! 
A za sledeću tekuću cifru famoznu MMXII Želim svima sledeće .....

Last edited by MapleMan on 31 Dec 2011 01:14, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
- miloscale
- Majstor majstora
i ja psujem 2008 ona mi je bila mnogo losa jos od nje nemogu da se oporavimSasa wrote:Ja sve psujem 2008-mu, jer da ona nije bila onako dobra bio bih zadovoljniji! :forbannad:
2011 je bila pozitivna kod mene pa se nadam da ce i naredna biti makar kao i ova, a prve procjene su da ce biti bolja!
Puno uspjeha u 2012-oj vam zelim! :skool::skool::skool:
E ja se odjavljujem za ovu godinu... sve zavrseno, plate podijeljene, zaposleni zadovoljni posli kuci... znaci da je ipak bila uspjesna godina!:tummenupp:
Pozdrav, i zelim vam u 2012-oj malo vise kvalitetnih tekstova i diskusija na forumu (ne na chatu), a manje bezveznih prepirki i reklamdzija! :skool::skool::skool:
I naravno onima koji su banovani ove godine da ne nastave sa tim trendom i naredne
:reta:
:reta:
Pozdrav, i zelim vam u 2012-oj malo vise kvalitetnih tekstova i diskusija na forumu (ne na chatu), a manje bezveznih prepirki i reklamdzija! :skool::skool::skool:
I naravno onima koji su banovani ove godine da ne nastave sa tim trendom i naredne