Mbole
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
Mbole
Nisam nikad bio nesto prisutan na ovom forumu,par puta sam se pojavio i to je to,nesto napisao,pametno ili glupo kako kad...
Postavio sam pitanje u vezi jasikovog drveta iz neznanja,naravno u temi Razno.Taman posle nekoliko sugestija iliti odgovora resio da se zahvalim ljudima na pomoci(malo sam i sam razmisljao,ali su mi i oni pomogli)...Ali Covek resi da zakljuca temu.U redu taj covek ima to pravo,ne sporim.
Obrazlozio je taj covek da se ovde vode ozbiljni razgovori i diskusije koje ne bi trebale da se doticu neozbiljnih stvari i praznoverica kojih je puna srbija(web).Mislim da je samo jednu stvar previdio:U pitanju je podforum Razno,gde se moze postaviti pitanje Razno.Ali cemu to...
Ovo je ipak njegovo vlasnistvo i njegova samovolja,Bravo,Svaka cast Mbole.Posveti se ozbiljnim temama na svom forumu,nemam nista protiv.Jedino mi se cini da ti fali malo svezijih tema,ali mozes ti i sam da pises po svom forumu.Sta ima lepse od svog foruma i svojih tekstova dubokoumnih.Sve ostalo je nula.
Ostaj sam na svom sajtu veliki mbole,Pozdrav od Ljubise
Poruka je pre svega namenjena pomenutom Mbolu,svaki komentar je suvisan.Ova poruka je samo protest moje licnosti,nikako poziv za sudjenje.
Postavio sam pitanje u vezi jasikovog drveta iz neznanja,naravno u temi Razno.Taman posle nekoliko sugestija iliti odgovora resio da se zahvalim ljudima na pomoci(malo sam i sam razmisljao,ali su mi i oni pomogli)...Ali Covek resi da zakljuca temu.U redu taj covek ima to pravo,ne sporim.
Obrazlozio je taj covek da se ovde vode ozbiljni razgovori i diskusije koje ne bi trebale da se doticu neozbiljnih stvari i praznoverica kojih je puna srbija(web).Mislim da je samo jednu stvar previdio:U pitanju je podforum Razno,gde se moze postaviti pitanje Razno.Ali cemu to...
Ovo je ipak njegovo vlasnistvo i njegova samovolja,Bravo,Svaka cast Mbole.Posveti se ozbiljnim temama na svom forumu,nemam nista protiv.Jedino mi se cini da ti fali malo svezijih tema,ali mozes ti i sam da pises po svom forumu.Sta ima lepse od svog foruma i svojih tekstova dubokoumnih.Sve ostalo je nula.
Ostaj sam na svom sajtu veliki mbole,Pozdrav od Ljubise
Poruka je pre svega namenjena pomenutom Mbolu,svaki komentar je suvisan.Ova poruka je samo protest moje licnosti,nikako poziv za sudjenje.
Last edited by ljubisa.va on 01 Aug 2011 08:34, edited 1 time in total.
ljubisa nema potrebe za time,tebe niko nije imao nameru da uvredi(najmanje mbole).samo opusteno 
ova nasa srbija je prepuna takvih stvari pa "mi" verovatno vec nesvesno zaziremo od toga i tome slicnom .
zato ustaj sine i ne osvrci se za babskim pricama nego cepaj tu jasiku i taj plafon pa da vidimo sta si uradio kad okacis slike.
pozdrav!!!
a ovu temu ce bole prvom prilikom da pomeri :skratta::skratta::skratta:

ova nasa srbija je prepuna takvih stvari pa "mi" verovatno vec nesvesno zaziremo od toga i tome slicnom .

zato ustaj sine i ne osvrci se za babskim pricama nego cepaj tu jasiku i taj plafon pa da vidimo sta si uradio kad okacis slike.

pozdrav!!!
a ovu temu ce bole prvom prilikom da pomeri :skratta::skratta::skratta:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
- maricaiivica
- Moderator
- peradetlic
- Majstor majstora
Meni stvarno nije jasno što tolko frke oko ničega, pa zar nam život nije lep sam posebi jer ga živimo, a sad mora da se prepiremo i prepucavamo šta kako i zašto i gde. Mislim da nam reč tolerancija i oprost, postaju sve bleđi u našem rečniku, a to vodi samo ovakvim situacijam, lično nisam mnogo( tj. ništa) doprineo ovom forumu, a nasuprot tome dobio sam mnogo više od nekih koji su pored mene a znaju znanje u stolarstvu jer su i sami majstori dugo kolko i ja imam godina, tako da i moguća greška samih tvoraca ove ideje i ovog foruma nije namerna i za osudu , čak iako je svesna i namerna sama po sebi( e ja mogu da filozofiram jošte mnogo), ali me stvarno pogađa da ljudi nemogu da prihvate da je neko možda hteo nešto da postigne i time što i pitanja sujeverija stavlja sa strane kao neosnovana i nepotrebna,
tako da nije razlog jedna tema da se kudi ceo forum koji je po mom mišljenju vredan i pismene publikacije i to u nekom ozbiljnijem obliku,
Toliko od mene , nadam se da nisam nekog povredio, ali stvarno shodno da mi je ime LJubomir tako i živim i nevolem prepirke i svađu.
tako da nije razlog jedna tema da se kudi ceo forum koji je po mom mišljenju vredan i pismene publikacije i to u nekom ozbiljnijem obliku,
Toliko od mene , nadam se da nisam nekog povredio, ali stvarno shodno da mi je ime LJubomir tako i živim i nevolem prepirke i svađu.
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
Bas cudno Ljubomire,ne "voles "prepirke a upravo si napisao gomilu gluposti iako se tebe ovo ne tice.Ili te se tice...Ali vidis ja nisam ovde da bi ucio .Vise necu komentarisati postove kao Jasta i ne volem,Nema svrhe...Ljudska glupost je velika.
Ujedno se izvinjavam Administratorima ako su moj post shvatili licno ili zlonamerno.
Mbole....Nisam ja povredjen tvojom reakcijom,mozda da smo sedeli u kafani i gledali se oci u oci...Tada-Da.
Ovako preko ekrana,samo zelim da kazem ono sto mislim,kao i ti pre svega,nema tu emocija,a ko ih ima taj ima veliki problem sa samim sobom.
Ujedno da objasnim onima koji se slepo pridruzuju tvojoj kritici preth.posta-
Praznoverje je proisteklo iz hriscanstva:
"Prolazak ispod merdevina donosi lošu sreću – Ovo praznoverje ima korene u ranom hrišćanskom verovanju; naslonjene merdevine formiraju trougao sa zidom i tlom (Sveto trojstvo). Ono nikad ne sme biti narušeno (ne smete proći kroz njega)."
Mbole na kraju izvinjavam se,ali samo ako sam bio uvredljiv,za ostatak poruke...To sam ja.
Ujedno se izvinjavam Administratorima ako su moj post shvatili licno ili zlonamerno.
Mbole....Nisam ja povredjen tvojom reakcijom,mozda da smo sedeli u kafani i gledali se oci u oci...Tada-Da.
Ovako preko ekrana,samo zelim da kazem ono sto mislim,kao i ti pre svega,nema tu emocija,a ko ih ima taj ima veliki problem sa samim sobom.
Ujedno da objasnim onima koji se slepo pridruzuju tvojoj kritici preth.posta-
Praznoverje je proisteklo iz hriscanstva:
"Prolazak ispod merdevina donosi lošu sreću – Ovo praznoverje ima korene u ranom hrišćanskom verovanju; naslonjene merdevine formiraju trougao sa zidom i tlom (Sveto trojstvo). Ono nikad ne sme biti narušeno (ne smete proći kroz njega)."
Mbole na kraju izvinjavam se,ali samo ako sam bio uvredljiv,za ostatak poruke...To sam ja.
To nekom ko se smatra hriscaninom ne pristoji.ljubisa.va wrote:Bas cudno Ljubomire,ne "voles "prepirke a upravo si napisao gomilu gluposti iako se tebe ovo ne tice.Ili te se tice...Ali vidis ja nisam ovde da bi ucio .Vise necu komentarisati postove kao Jasta i ne volem,Nema svrhe...Ljudska glupost je velika.