Jasikovo drvo-Pomoc
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
Jasikovo drvo-Pomoc
Pozdrav,
Ako ima neko da mi kaze zbog cega i da li uopste ne valja ugradjivati jasikovo drvo u namestaj ili kucu,
Hvala unapred
Ako ima neko da mi kaze zbog cega i da li uopste ne valja ugradjivati jasikovo drvo u namestaj ili kucu,
Hvala unapred
- peradetlic
- Majstor majstora
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
Prica koju sam cuo je da ne valja zbog muske dece(?).Narodna verovanja,da...ali su me dotakla.Hteo sam da cujem da li je neko radio sa tim drvetom,da li je cuo slicne price....?
Citat sa X sajta:" U Sandžaku na ognjište nikad ne stavljaju jasikovo drvo (za koje veruju da je prokleto)..."
Citat sa X sajta:" U Sandžaku na ognjište nikad ne stavljaju jasikovo drvo (za koje veruju da je prokleto)..."
Last edited by ljubisa.va on 26 Jul 2011 07:19, edited 1 time in total.
Ima rešenje i za to, ako imaš jasiku, ti je lepo prodaš i kupiš nešto što ti odgovara i to je to.Mislim da je to rešenje, jer ima puno verovanja koja su ispričana kao mitovi a ustvari su vekovima sakupljana iskustva, neka su krz vreme iskrivljena, a neka su istina, sad ja nisam konkretno čuo za t ali ako se priča ima zašto je to tako.
- ljubisa.va
- Zarezivač olovaka
kolega jel imate crven konac oko ruke???ljubisa.va wrote:Problem je sto je daska ugradjena,kao konstrukcija za viseci plafon,ali sad sam u nedoumici da li da skidam i stavljam drugu ili da ostavim(nisam jos stavio gips ploce)
prijatelju batali te babske price.

ako bude povoljna gradja svi u bg i ns ce stavljati jasiku za konstrukciju gp-ploca :tummenupp:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Ziva istina.Ako je dobra cena moze i djavolji rog. To jesu babske price ali ukoliko vam toliko smeta to drvo onda zamenite. Ovde ima hiljadu odgovora ali bira se onaj koji vama odgovara.singer wrote:kolega jel imate crven konac oko ruke???
prijatelju batali te babske price.
ako bude povoljna gradja svi u bg i ns ce stavljati jasiku za konstrukciju gp-ploca :tummenupp: