Sajam gradjevinarstva 2011
Sajam gradjevinarstva 2011
Da li neko planira da poseti sajam gradjevine ove godine?
verujem da danas treba velika hrabrost da se izadje na sajam u finansijskom smislu,pogotovo u ova krizna vremena kad cak i najjaci odustaju.
po svemu sudeci velika vecina sajmova(pa i onaj nas stolarski tj.namestaja)se nisu proslavili u smislu izlagaca kao u proteklim godinama.
verujem da ce i ovaj gradjevinski biti poprilicno mrsav(nazalost) :forbryllad:
po svemu sudeci velika vecina sajmova(pa i onaj nas stolarski tj.namestaja)se nisu proslavili u smislu izlagaca kao u proteklim godinama.

verujem da ce i ovaj gradjevinski biti poprilicno mrsav(nazalost) :forbryllad:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Pa u sustini ko je bio prosle godine znace sta sve ima posto u sustini je sve isto ali ima nekih promena. Nazalost ja izlazem za firmu u kojoj radim tako da nisam imao nesto preterano vremena da setam ali koliko vidim svi prodavci okova su tu (barem oni veci). Ima dosta firmi za PVC stolariju a video sam i nekoliko za drvenu stolariju. Sta da Vam kazem, ko ima vremena neka svrati malo. Karte su malo skupe: 500 din pojedinacno, 300 din grupna a cini mi se 900 din za svih 5 dana.
Ukoliko neko odluci da ide neka svrati kod mene da razbijemo monotoniju. Ja sam na standu Roloplast-a (preko puta Roto okova). Trazite Misu.
Ukoliko neko odluci da ide neka svrati kod mene da razbijemo monotoniju. Ja sam na standu Roloplast-a (preko puta Roto okova). Trazite Misu.
- maricaiivica
- Moderator
Kome treba PVC prozora i vrata kod Roloplast-a stvarno dobre cene 
U razgledanja sajma pokupih jedan flajer i silno se nasmeja a kasnije i zamisli. Pogledajte i sami o cemu se radi (za one van Srbije 102 dinara = 1 euro)
http://www.kupivrata.net/index.php?page ... Itemid=182
Sajam ko sajam, nista specijalno a nesto losije od prethodne godine

U razgledanja sajma pokupih jedan flajer i silno se nasmeja a kasnije i zamisli. Pogledajte i sami o cemu se radi (za one van Srbije 102 dinara = 1 euro)
http://www.kupivrata.net/index.php?page ... Itemid=182
Sajam ko sajam, nista specijalno a nesto losije od prethodne godine
tako nam i treba :butter:maricaiivica wrote:U razgledanja sajma pokupih jedan flajer i silno se nasmeja a kasnije i zamisli. Pogledajte i sami o cemu se radi
nisam primetio da je cena krecenja,postavljanja keramike,zidarske dnevnice......pala na dole,samo se stolarija i namestaj seku :butter::butter:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!