Garazna vrata
Garazna vrata
Da li je neko kupovao ona segmentna garazna vrata? Ima dosta prodavaca ali su cene od 400e/m2 do 500e za vrata 2x2,2 sa automatikom. E sad, da mala cena je bila u Wobyhausu ali su ih prodali.
Zna li neko gde ima da se pazari a da nisu mnogo skupa? Segmenti su aluminijumski punjeni pur penom.
Zna li neko gde ima da se pazari a da nisu mnogo skupa? Segmenti su aluminijumski punjeni pur penom.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
da li te interesuju rolo garazna vrata?velja wrote:Da li je neko kupovao ona segmentna garazna vrata? Ima dosta prodavaca ali su cene od 400e/m2 do 500e za vrata 2x2,2 sa automatikom. E sad, da mala cena je bila u Wobyhausu ali su ih prodali.
Vec sam ja gledao po net-u da li ima komplet mehanizam, kao sto ima recimo, za one krevete sto se podizu ka zidu i slicno, ali nisam nasao. A sto se tice bravara, kakvi su ovde u Pozarevcu, bojim se da bi me skuplje izaslo nego cela vrata a verovatno bi stalno zaglavljivalo. Elem ako znate gde ima takav komplet (sine, tockici, sarkice...) da se pazari pisite!
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
Колико знам фирма "препород" још увек добро ради и није приватизована а имају одличне браваре:rolleyes:velja wrote:Vec sam ja gledao po net-u da li ima komplet mehanizam, kao sto ima recimo, za one krevete sto se podizu ka zidu i slicno, ali nisam nasao. A sto se tice bravara, kakvi su ovde u Pozarevcu, bojim se da bi me skuplje izaslo nego cela vrata a verovatno bi stalno zaglavljivalo. Elem ako znate gde ima takav komplet (sine, tockici, sarkice...) da se pazari pisite!
Дођох, видех, побледех