Da li vas zaboli dusa?

Razne teme o raznim stvarima
Post Reply
Arax
Majstor početnik

Da li vas zaboli dusa?

Post by Arax »

Recimo pravite neku unikatnu narudzbinu, ulozite mnogo truda, radite danima, nekad i nocima. I zavrsite recimo stolce, ne mozete da poverujete da ste ga vi napravili. Dolazi musterija ubacuje stolce u kola i da je vam novac i gledate kako vam odlazi vasa muka i trud i znoj. Da li vas nekaa dusa boli da se rastavite od nekog komada namestaja koji ste napravili a nije napravljen za vas?
Летети је лако научити само треба скочити и промашити земљу.
salchi-ciro
Samostalni majstor

Post by salchi-ciro »

A jesi li razmisljao kako je musteriji koji vam daje svoj novac,kako njega tek boli dusa.Salim se malo a i meni smeta kad vidim kako se pojedinci ponasaju prema namestaju,mislim kako ga brzo unistavaju i pretvaraju u krs.Prosle godine sam imao dosta kvalitetnih reparacija-restauracija namestaja,sto obicnog sto stilskog i lepo se osecam kad povratim lep izgled namestaju ali se i ruzno osecam kad pojedinci zakeraju-preciziraju na sitnicama a vamo su arcili-unistavali taj namestaj i sad kad je repariran gledaju sitnice ,valjda da bih pokazali da su ....
Arax
Majstor početnik

Post by Arax »

Salim se malo a i meni smeta kad vidim kako se pojedinci ponasaju prema namestaju,mislim kako ga brzo unistavaju i pretvaraju u krs
A ovo pogotovo, bio sam radio neke stolcice za kafic i sank. Posle samo 6 meseci to je iskrzano, oljusteno, katastrofa.
Летети је лако научити само треба скочити и промашити земљу.
emcanke
Majstor

Post by emcanke »

Arax wrote:Recimo pravite neku unikatnu narudzbinu, ulozite mnogo truda, radite danima, nekad i nocima. I zavrsite recimo stolce, ne mozete da poverujete da ste ga vi napravili. Dolazi musterija ubacuje stolce u kola i da je vam novac i gledate kako vam odlazi vasa muka i trud i znoj. Da li vas nekaa dusa boli da se rastavite od nekog komada namestaja koji ste napravili a nije napravljen za vas?
Jeste u pravu si, desava se, i svako se ponekad tesko od necega rastaje. Ali...!... stobi nas narod rekao, placam sa alalom, prodaj mi sa alalom, ne zazali, NEK TI JE ALAL.
Post Reply