Ja na par sajtova (posto sam realni internet ovisnik, jos od devedesetih godina

) / foruma bas fenomenalnih ljudi sam upoznao, i druzim se i dan danas sa njima.
Evo, bas sinoc sam bio kod drugara, koga sam prakticno upoznao na sajtu dizajn zona, klincu njegovom bio 4. rodjendan. Inace na pet postova, prosecno je tri puta bio banovan. (uzgred, svih pet postova su mu bili direkt u facu tacni, bez koske - al' jbg, kad je moderator male pishe, plus mlad (i glup...)

) ...
Poklonio sam klincu brodic sto sam napravio, i covek je bio iz fazona uuu, kuuul - ali gde mu je zastava? Pa reko' nisam 'teo da stavljam jedro, da mi se ne izguzva u dzepu. I neke kockice sto se slazu slicice, i kad smo to malo izgustirali, kao aj' evo sacemo metemo jedro - i ja nasao neki papir i stavio jedro, -znaci da ste videli to odusevljenje/kez, fazno uuuu koji je booouz caaar, napravio je i zastavu/jedro

- bas mi je momak bustovao raspolozenje za sledecih metar dana
https://scontent.fbeg7-2.fna.fbcdn.net/ ... e=63E503C0
ovaj fazon (malo bolji doduse).
Sto se mene tice, moze druzenje kad god, vrlo rado. -s tim sto je vazno da me ne pitate (ili barem ne poslusate) kako nesto uraditi sa/od drveta, posto em nemam pojma, em ono sto radim, radim pogresno