Mislim da je premalo 24kb za avatar, pa kad se stigne i ako se može da se poveća.
Re: Avatar image size je premali.
Lose mislis 
Najpre.... limit nije 24 vec 30KB (30240 bajtova ako cemo tacno)
Avatar je mala slicica, dimenzija maksimalno 100x100 piksela (minimalno 20X20). I nema nikakvog smisla da bude veci.
Jpg koji je savrseno vidljiv i dimenzija 800x600 to ce reci 48 puta veci staje bez problema u ispod 100KB.
Samo ne mozes da podignes "raw" slicicu ili neku bas veliku, moras da je smanjis u nekom programu na max dimenzije.
Recimo ova slicica ima 2306 bajtova, to jest malkice iznad 2KB.

Najpre.... limit nije 24 vec 30KB (30240 bajtova ako cemo tacno)
Avatar je mala slicica, dimenzija maksimalno 100x100 piksela (minimalno 20X20). I nema nikakvog smisla da bude veci.
Jpg koji je savrseno vidljiv i dimenzija 800x600 to ce reci 48 puta veci staje bez problema u ispod 100KB.
Samo ne mozes da podignes "raw" slicicu ili neku bas veliku, moras da je smanjis u nekom programu na max dimenzije.
Recimo ova slicica ima 2306 bajtova, to jest malkice iznad 2KB.
- maricaiivica
- Moderator
Ja sam nagurao video klip

--------------------------- spojene poruke
mbole, mozda bi mogli da na hosting okacimo neki konvertor za fotografije, da olaksamo ljudima

--------------------------- spojene poruke
mbole, mozda bi mogli da na hosting okacimo neki konvertor za fotografije, da olaksamo ljudima
Da, limit je 29kb. A i zar software sam ne bi trebao resize da odradi?
A nema ni veze, snaći ću se.
A nema ni veze, snaći ću se.
Licno, osecam se nekako zipovano u 30 kb avtara. Mislite li da je lako da stane 135 kila zive vage iu samo 30 kb.

- maricaiivica
- Moderator
Mozda ti je vreme da predjes na rar...amortizera radi 

I resize ima svoje limite

Nije u softver foruma "ugradjen" photoshop

Konvertor... tjah... sta znam...
Iskreno nisam bas istrazivao, ali ono sto sam vidjao, i nije se bas proslavilo po kvalitetu krajnjeg rezultata.
Opet... to nekako uvezati sa forumom... ne znam... ajd... videcemo u nekoj buducoj iteraciji, trenutno, em sam ja licno prilicno zauzet, em imam u planu neke prioritetnije stvari.
Na forumu nema ni diskriminacije, ni povlascenih.
Morace da smrsa
Morace da smrsa

Skapirao sam da je br ukazao na kg, a ne na kb
Mada, zbog radi malosti - evo na mom avataru, pomislio bi covek da pishkiriskim, a ja ustvari drzim pivo u bazenu u dalekim tropima.

Mada, zbog radi malosti - evo na mom avataru, pomislio bi covek da pishkiriskim, a ja ustvari drzim pivo u bazenu u dalekim tropima.
- maricaiivica
- Moderator
Ja sam pomislio da si sakrio smesne cigare