Mislim da sam bio jedini koji sam procitao one uslove pre nego sto potvrdim saglasnost za registraciju

Nego, ovo nije reklamiranje, a i nadam se da sam mesto teme pogodio. Ako nisam, izvinjavam se adminima i forumasima.
Naime, planiram (znam da nije ni vreme za investicije i pocinjanje novog posla) da otvorim preduzece za usluzno secenje i kantovanje plocastih materijala. Glavne masine su kupljene (kanterica i formatizer), ali me interesuje na koji nacin da prilazim potencijalnim kupcima, tj VAMA stolarima ... Gledajuci generalno, moja filozofija je da pre svega budem cenovno konkurentan, odnosno da su mi cene nize u odnosu na druge firme, ali da mi usluge budu daleko viseg nivoa. To prvenstveno smatram - na vreme i moj odnos prema stolarima. Fer i korektno sa svima, i tacnost. Jer ja sam ovde zbog Vas, a ne Vi zbog mene. Zar ne? Takodje me zanima koje je sredstvo informisanja najbolji...da li da idem od stolara do stolara i delim letke i vizitkarte ili neki drugi vid informisanja, kao na primer. pozivi telefonom itd. Jer nema svako vremena danas da slusa mene kako predstavljam svoju firmu... Sta Vi mislite o svemu ovome? Da li se upustam u jedan vrlo komplikovan posao ? Svaki savet mi je vazan i uvazavam ga ma kakav bio.
Hvala Vam sto ste izdvojili vremena da procitate ovo...
Pozdrav!
Nikola