Sad sam primetio da sam u ovoj recenici pogresno napisao "svrha uplate", umesto "sifra placanja".mbole wrote:Manji problem moze da predstavlja svrha uplate, gde bi treblo da stoji 289 (ili samo 89) sto predstavlja "transakcije po nalogu gradjana". Tu isto mogu malo da se bune, ali kazite da jednostavno saljete pare ujaku da vam kupi majce na najlonu:)
Reklama
U igri su dve boje (komplet - za obe). Veličinu smisli, prijavi ovde kao post i uplati Singeru na račun po 500 dindži za svaku poručenu. Broj računa je ovde viewtopic.php?pid=27901#p27901 a neka dodatna objašnjenja ovde viewtopic.php?pid=27943#p27943 i ovde viewtopic.php?pid=27978#p27978Branislav wrote:Moze polo majica,ajde dajte prijavu?
prijavljeno mnogo,uplaceno samo dvoje!!!!:(:(:(metabo wrote:Kako stojimo?singer wrote:nesto vi meni slabo uplacujete???cast izuzecima!!!!(da ja vidim koliko treba da se doplati za duxeve jer kako stvari stoje brzo ce jesen):/
prijavljeni/uplaćeno
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!