To je sos do nisam znao sta je "komplet"singer wrote:cemu onda dux????(za nedaj boze ako zaladi)?:)velja wrote:Jok
Ide leto!
Reklama
bice i bruseva za zene,sljaka za matorce,bicesav reklamni materijalannenad wrote:A oće li možda biti i dečijih (klinac nešto manje od 8 godina)????

Mbole izvini,nisam mogao da odolim.

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Ja sam pitao singera i to je ok vez je mama i polo maja kulturno ja se slažem Recimo na belu majicu ide crni vez logo na rukave sa strane i kad obučeš majicu još jedan logo ti je napred na levoj strani gde ti je srce na srce neznaš da čitaš bukvar kupi !! Ako ti srce stoji na desnoj strani onda si fenomen !!!annenad wrote:Neko reče da SRCE bude sa leve strane. Kako ćemo onda čitati sa leva na desno ili ....

Last edited by MapleMan on 05 May 2010 11:42, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
Kada sam to rekao mislio sam da će LOGO ili ti natpis biti celom širinim majice, a ne samo na levoj strani. OK ako je tako kako kažeš nemam primedbi.MapleMan wrote:Ja sam pitao singera i to je ok vez je mama i polo maja kulturno ja se slažem Recimo na belu majicu ide crni vez logo na rukave sa strane i kad obučeš majicu još jedan logo ti je napred na levoj strani gde ti je srce na srce neznaš da čitaš bukvar kupi !! Ako ti srce stoji na desnoj strani onda si fenomen !!!annenad wrote:Neko reče da SRCE bude sa leve strane. Kako ćemo onda čitati sa leva na desno ili ....o
Bukvar nisam otvorio još od osnovne škole....
Ne veruj ženi koja laže...
Ma ljudi otiću do lika da odradi jednu na printu pa ću da je slikam crni logo bela maja sve do jaj... Vez je lepši i pristojniji ja sam za Singerovu opciju. Ovo je ozbiljan forum ozbiljni ljudi dobar sajt meni najbolji Eto šta treba se pokrenuti na akciju napraviti kolko komada ko želi neku boju drugu ili sve isto ili ko želi print ,print ko želi duks, duks Ko želi na radnom kombinezonu sve se može samo jednostavno Eto singer je već pitao ? ti likovi rade vez Daj singer fon od lika sajt adresu i svako pozove i poruči ili ako nerade na komade daj nam predlog uradimo na forumu broj količine i veličina broj žira te firme ja poručio tri maje XXl 3000 soma uplatim adresu upišem. Kad odrade ljudi Ekspres, Aks,pošta roba stigne platiš pošiljku i svi mirni Plaćanje je naj lakše
Dva put zine , a tri put slaže