predlozi,predlozi
predlozi,predlozi
Ja bih predlozio da nekako napravimo i ispomoc u poslu,ako se slazete?A pada mi ideja da napravimo jedan sastanak recimo jednom ili dva puta godisnje,pa da se uz druzenje bolje upoznamo,dogovorimo ipomognemo.sta mislite vi?:)
Moze, al pod uslovom da zene ne saznajuBojan wrote:Bolje da brojimo komade koje smo sklepali...

Ono: bese juce jedan, onako crnomanjast, komad u Novom Sadu, taman sam hteo da je sklepam, al ...
Ma naravno da sam za druzenje. Ko zna dobar bircuz?
Last edited by mbole on 15 Dec 2007 00:56, edited 1 time in total.
ZoranP
Napisah: žene.
Žena u smislu: bračna drugarica, ona koja je u tvoj život dovela taštu, ona sa kojom rešavaš sve probleme (koje doduše pre braka nisi ni imao)...
Ne ženskinje
A i saznavanje se odnosilo na saznavanje o sklepavanju komada
Za sastanak mogu i da saznaju, čak ako je recimo negde u prirodnom okruženju (proleće, izlet, roštilj), može biti i poželjno da ih povedemo. Da donose ladno pivo
Napisah: žene.
Žena u smislu: bračna drugarica, ona koja je u tvoj život dovela taštu, ona sa kojom rešavaš sve probleme (koje doduše pre braka nisi ni imao)...
Ne ženskinje

A i saznavanje se odnosilo na saznavanje o sklepavanju komada

Za sastanak mogu i da saznaju, čak ako je recimo negde u prirodnom okruženju (proleće, izlet, roštilj), može biti i poželjno da ih povedemo. Da donose ladno pivo

Last edited by mbole on 15 Dec 2007 15:11, edited 1 time in total.
Ne je losa ideja. Nesto kao grupna terapija! Ja sam uvek za neko pivce, samo gde. Kolko mi se cini ovde ima clanova iz raznih gradova, a bogami i drzava, pa bi mozda najbolje bilo da se prvo odredi mesto, grad.djagi wrote:Ja bih predlozio da nekako napravimo i ispomoc u poslu,ako se slazete?A pada mi ideja da napravimo jedan sastanak recimo jednom ili dva puta godisnje,pa da se uz druzenje bolje upoznamo,dogovorimo ipomognemo.sta mislite vi?:)
A mozda treba i da ponesemo alate, pa da napravimo radnu terapiju

Ispomoc takodje nije losa ideja. Dosta nas je ovde hobista, da tako kazem, koji nemaju stalno posla oko stolarije, a mozda bi bili voljni da pomognu onom ko ima posla. Ja na primer jedva cekam da uhvatim drvo u ruke, ali jos nemam radionicu i retko kad mi se ukaze prilika.
A da bi bio pederbal, bio bi. Jedino da svako povede svoju zenu, ali to verovatno nebi valjalo.
Trt, mrt, zivot ili smrt!