pozdrav svim stolarima i ostalima koji to planiraju da postanu:).... interesuje me gde kod nas ima da se nadje da se kupe elektricna dleta, to sam 1 video u oglas da je neki lik prodavao, i od tada nista... ako neko nesto zna neka javi....
Ima i sto se mece u cekic, mislim da je to bolja varijanta, naravno ne treba to metnuti u neki cekic od 11 kila nego od 2 kila je najbolje,naravno ako treba nesto bas puno da se stemuje u nekim gredama moze i veci cekic da se uzme , a to od bosch-a nisam video da imaju
Marko Enter wrote:Ima i sto se mece u cekic, mislim da je to bolja varijanta, naravno ne treba to metnuti u neki cekic od 11 kila nego od 2 kila je najbolje,naravno ako treba nesto bas puno da se stemuje u nekim gredama moze i veci cekic da se uzme , a to od bosch-a nisam video da imaju
A to su male alatkice da se ceprcne nesto inace za stemovanje su ovakva dobra
kolega markoni nisi rekao zasta ti treba to el da urezujes za slova ili bi stemovo ??
Imao ja onaj BOSCH gleto ali nije za ništa normalno.Moj stari je radio neke kundake za sebe i za neke prijatelje pa mu je stric dao tao el. gljeto ali nije mogao sa njime skoro pa ništa da radi.Jedna dobra stvarčica koju ima je lopatica koja služi kao špahtla jedino sa tim sam i ja nešto brljavio kao fol lakše je ali šipak,kako kažu izgled vara.
hvala marko i za ovo, ali to nije to... meni treba za duborez, planiram da radim meni neke ikone, znaci to su ipak standardna dleta za duborez, sa raznim profilima, a ima drsku kao za cekic, veoma je prosta, i naravno kabal koji se steka u struju.... pozdrav