MDF 3 mm furnirani

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
pajja
Vrhunski majstor

MDF 3 mm furnirani

Post by pajja »

kao sto vidite, treba mi MDF 3 mm jednostrano furniran camovim ili borobim furnirom.
U Mimex-u imaju samo bukvu i hrast, ima li toga jos negde i da li su u zivotu "Javor" i "Bor promet" u Gospodara Vucica
Pedjamil
Majstor početnik

Post by Pedjamil »

"Javor" se zove Primex vec 10tak godina i ne radi vise - gazda otisao u penziju (tast od gazde mimexa). Bor promet je kupljen takodje (odavno) i ne znam im ponudu , ali nije ono sto je bilo dok je bila drustvena firma , tek ponesto. To sto ti trazis nema u slobodnoj prodaji nego moras da "pravis". Problem ce biti furnir , jer ga je tesko naci (moguce da ima kod onih u Batajnici ili u Altini), ali onda moras da nosis na usluzno furniranje (oni u Altini to rade svakako). Firma u Altini se zove "Beokal" , Dobanovacki put 38 , tel.: 011/3690-105 , 011/2619-045(ovo je i fax).
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

to sto nije iz uvoza (domace) nije ni bog zna kakvo a firniranje ....
radili su mi u PA u Dajmon i nisam bio zadovoljan u svakom slucaju hvala, moracu da se opredelim za hrast, pa kad se izbajcuje (trula visnja) laik nece ni da primeti
Post Reply