Da li mi neko moze reci gde mogu kupiti kvalitetne testere za stoni bansek (tracnu testeru) od 6mm sirine??? Moj problem se ogleda u tome sto sam resenje za secenje kruznih lukova u sirovoj iverici od 10mm video u banseku.Najpre sam to probao raditi sa ubodnom testerom ali cinjenica da radim i po 100 lukova dnevno (jedan kruzni luk=1m) pokazala je da to i nije bas dobro resenje. Ne znam kako bi se glodalica ponasala pri tolikom secenju i koliko bi joj bilo potrebno da isece jedan krug precnika recimo 30cm posto mi je vreme vrlo bitan faktor u proizvodnji.Ako neko ima resenje za ovu problematiku bio bih mu veoma zahvalan.I jos jednom bih se vratio na pocetak.Gde kupiti testeru ali ne amatersku vec testeru za svakodnevno secenje?Problem je u tome sto je iverica zbog svih tih lepkova i svega i svacega sto se u njoj nalazi vrlo tvrda i neverovatno mi brzo istupi testere sa kojima sam imao priliku da radim.To su bile testere od 400,500,600din i jedne od 1700din Metabo ali se ni ona nije nista bolje pokazala.
HVALA!!!
Gde kupiti tracne testere???
- Marko Enter
- Majstor majstora