Potrebne su mi daske fosilnog hrasta, buduci da imam poprilicno neuspesan pokusaj da nadjem iste. Ako znate gde mogu nabaviti ili od koga, ili imate vi, pisite odgovor dole
Last edited by Misao on 17 Mar 2019 15:46, edited 1 time in total.
Jbg, ovo je u Sloveniji. Ipak bi bilo preskupo ali ako ipak treba, da posaljem.
Popuni u svom profilu polje lokacija, to je obaveza po pravilima ovog foruma.
Mislim da ti je Morava blize.
mrdjenovac wrote:potrazi na you tube, ja mislim da ima video o coveku koji to vadi iz Morave
Taj je iz Starog Sela kod Velike Plane. Ne znam dal još to radi, al vadio je samo balvane i prodavao. Ako nije hitno mogu se raspitati, ali tek za vikend.
A mi uopste nismo bili iznenadjeni sto ni ti nisi procitao i ispostovao pravila vec samo utrcao sa svojom mukom. Zato te u startu i jesmo malo zamajavali
Nadam se da ces nas izvestiti do kraja o potrazi i na kraju obradovati jednom fotkom uradka
P.S. imam jos jednu ideju za nabavku tog drveta, nesto dalje od kuce. Proveravam sutra.
drveni wrote:Taj je iz Starog Sela kod Velike Plane. Ne znam dal još to radi, al vadio je samo balvane i prodavao. Ako nije hitno mogu se raspitati, ali tek za vikend.
Niko ga skoro nije obilazio, ali pretpostavljaju da trenutno nema ništa na lageru jer on to samo leti vadi kad voda otopli.
Navodno deblo prodaje za hiljadu evrića.
Videću onaj tamo vikend, ako budem u blizini, da ga lično obiđem, pa ću imati informacije iz prve ruke.