Šestar za drvene/hemijske olovke

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
metabo
Ultra majstor

Šestar za drvene/hemijske olovke

Post by metabo »

Image

Gde ovo u Bgd ima da se nađe (ako ima). Nekada je ovakve šestare imala svaka knjižara, a sada... Prešla deca na AutoCad :)
vladahoby
Šegrt

Post by vladahoby »

Buvljak (OTC) N.Beograd
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Koliko veliko ovo treba da bude? Usput ne lici mi bas na najobicniji sestar, posto ima fino podesavanje (onaj mali tockic sa leve strane).
Ako ti ne treba da bude bas veliki, ima kvalitetnih Rotring, Staedler... sestara. Videh neki dan u metrou jedan pristojan Rotringov, a Stedlerove verovatno mozes da nadjes u valiantu (cini mi se da se tako zove ona knjizara u centru Zemuna). Samo kostajuuuuuuu (meni je ostao od vremena studija).
Recimo: http://www.staedtler.com.my/professiona ... veID=31028 , a koliko vidim prodaju ga i na: http://www.web-kupovina.com/STAEDTLER_P ... 13859.html

Eh, sad sam tek video naslov teme, to jest da trazis sestar bas za olovku.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Ništa specijalno. Sliku sam uzeo samo kao ilustraciju. Ne bi bilo loše da ima neki zavrtanj koji stegne ugao, a ne da radi po principu trenja, pa kad se rasklati... To je onaj običan šestar sa bodežom na jednom kraku i prstenom na drugom u koji se uvuče drvena olovka ili hemijska olovka. Krak 25-30cm. Gledao sam po knjižarama i maju samo ove "fine", ali ne sa ovolikim krakom. Uzeo sam i ja u Metrou Rotring za jeftine pare i mogu ti reći da je super za hartiju. Imali su i dobre trouglove, takođe jeftine.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

vladahoby wrote:Buvljak (OTC) N.Beograd
Preciznije?
Post Reply