daske za ikone
daske za ikone
pozdrav svima!interesuje me da li neko pravi i prodaje daske(od lipe pre svega) za ikone na podruchju beograda i blize okoline?
to zavisi od narudzbina.zimus sam imao pozive al sam odbio veliki dio zahtjeva ih jer nisam imao nekog ko bi mi uradio dasku(neku zalihu od dve velicine imam kod sebe ali to je malo) a da ne cekam 10ak dana i vise.iskreno,ja ne znam koliko je to komplikovan posao u smislu da tako po narudzbi se isplati nekom uraditi jedna ili 5 na primer(mislim da sam zimus oko 50ak odbio zbog nemanja daske trazene velicine).poenta,meni bi znacilo da imam nekog tu u okolini kome bih mogao reci treba mi ta i ta velicina i oblik ,za koliko moze biti gotova i odem po nju tj u mnozini jer uglavnom se vishe naruchuje i znam da bi se vremenski broj porudbina povecao jer svako meoje -nemam tu dasku-naruciocu je odbijanje nekoliko potencijalnih.
- peradetlic
- Majstor majstora
Pa ako je stalna potraznja kod tebe ,najvise ti se isplati da narucis po 50 komada od najtrazenijih dimenzija.Svaki ozbiljniji stolar bi ti za tako vecu kolicinu spustio cenu,i naravno za deset dana imao bi najmanje 100 komada gotovih dasaka...
Last edited by zvecanac on 18 May 2011 21:22, edited 1 time in total.
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...