Mala glodalica

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
GERSIVARIUS
Majstor početnik

Mala glodalica

Post by GERSIVARIUS »

Neka mi neko predlozi najjeftiniju verziju male jednorucne glodalice,nebitno koja marka.Da li je neko od kineza poceo da proizvodi takve modele sobzirom da ih ja do sada nisam vidjao.Razmisljam da kazem kumu da mi donese jednu iz inostranstva da bih prosao sto jeftinije.Kako vam se cini ova ideja?
"Julije dječače,ja sam odviše star ali poslušaj što ću ti reći-kaniš li pobjediti,nikako ne smješ izgubiti!"
caca
Majstor

Post by caca »

Mozes i ovde naci za male pare glodalicu,pogledaj slike kod kolege Maple Man-a sa najlon pijace.:ironisk:
Last edited by caca on 11 Apr 2011 17:09, edited 1 time in total.
MapleMan
Majstor majstora

Post by MapleMan »

Da bilo ih je nisam hteo da pustim slike od tih kineskih austrija kao ? Å to ih valjaju sve sa glodalicam,u koferu sve novo A posle neka ti je bog u pomoću stim glodalom !!!! Takvo jedno glodalo mi je puklo i ni dan danas neznam gde je završilo !! Sav komšiluk je živ !! A to je prvo što mi je prošlo kroz glavu da nisam nekog ubio !! Mogo bih oma u Dunav da skočim i kuću da prodam !! Evo ti fotke ovde pa vidi frezer , ali od glodalica jeftinih beži što dalje
viewtopic.php?id=2304&p=4
Dva put zine , a tri put slaže
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Cuti i budi srecan sto ti kroz glavu nije proslo glodalo, vec samo razmisljanje o tome gde li je.
Dosta ljudi je ovde imalo problema sa jeftinim glodalicama, i to upravo sa otpustanjem glodala.
A nesto sto se vrti 25000 ili 28000 obrtaja nije ni malo za zezanje.
Post Reply