Pitanja oko mrtvačkih sanduka
Pitanja oko mrtvačkih sanduka
zdravo ljudi, ja sam nov ovde kod vas ali u poslu sam već jedno 9god.Pravio sam mrtvačke sanduke 5god pa sam morao da prekinem zbog konkurencije koja je bila mnogo jača od mene,medjutim sada idem ponovo da krenem polako kao i tada samo što sad imam 35god a tad sam imao 21.Interesuje me dali zna neko za topolove caske pošto se kreće kubik i dali ima možda i sušena.Ja se na lazim banatu kod pančeva.Još nešto, ako bi neko znao neku prodaavnicu pogrebne opreme gde bi mogao da plasiram robu nek mi javi bio bi mu veoma zahvalan.Jer svi znamo da je početak težak pogotovo ako krećeš od nule,jedino što imam je radionica mašine i iskustvo i dobru volju.
Pozdrav. Suve daske od topole imas u Backoj Topoli u fabrici pogrebne opreme "Usluga" , cena je oko 15000 za kubik. E sad zavisi koliko planiras da uzmes i dali ti se isplati ici po njih za Backu Topolu. A sto se plasmana robe tice , to ti je isto toliko tezak posao koliko i sama izrada iste. najbolje ti je da sednes u kola i obilazis prodavnice , jednu po jednu, predstavis robu, ostavis ponudu i cekas.