Sa kojim lepkom se lepi sundjer,a da nije sintelan?
Ma i sam se slatko nasmejah,ali posto sebe smatram za solidnog "profesionalca"(ovo mi je glavno zanimanje i nemam dopunsko),a naucih svasta od vas "amatera" ne sumljam da cu i ovo da saznam.
Last edited by Dule on 06 Feb 2008 21:14, edited 1 time in total.
Ma i meni je nivo stolarskog zanata koji trenutno (pokusavam da) uradim, prakticno spada u glavno zanimanje... jedino NISAM stolar... odnosno nemam hrabrosti niti obraza da sebe nazivam stolarom...Dule wrote:Ma i sam se slatko nasmejah,ali posto sebe smatram za solidnog "profesionalca"(ovo mi je glavno zanimanje i nemam dopunsko),
Hoces... dotle ce' se shalimo da nam ne bude dosadnoDule wrote:a naucih svasta od vas "amatera" ne sumljam da cu i ovo da saznam.

Last edited by boggy on 06 Feb 2008 22:07, edited 1 time in total.
Pa ovko stoje stvari Radnja se zove Tomma teks nalaze se na putu za Ostružnicu, telefon 011/807-01-01. Prodaju dve vrste lepkova italijanski ( ne gorljivi ) i holandski ( gorljivi ) cene italijanskog po kg je 353.33 a holandskog 302.6 din.Italijanski nosi naziv Saba a holandski Fraba pakovanja su u kantama od saba 24kg a Fraba 20 kg.
Mana ne mož čovek ni da se uduva, m..... in ne narkomansku:o
Mana ne mož čovek ni da se uduva, m..... in ne narkomansku:o
Ma jok ne vereujem da je nešto specijalan ( nisam se raspitivao dalje ) ali racimo Saba ti je ne gorljiva a i nače i jedan i drugi se ne osećaju kao Tigar itd, znači "Pa dobro momci jel sam Ja Vama rekao da ovde više nema duvanja" ( Mi nismo andjeli I ).
:lol::lol:
Uostalom nazoveš radnju i ljudi ti objasne tehničke karakteristike i jednog i drugog,kao i razlike u odnosu na domaće proizvodjače.

Uostalom nazoveš radnju i ljudi ti objasne tehničke karakteristike i jednog i drugog,kao i razlike u odnosu na domaće proizvodjače.

Cuo sam da postoji lepak u spreju za sundjere, tapacirunge u kolima i slicno. Ja to nisam video ali kazu da postoji. Na netu sam video i dvokomponentni lepak za drvo od kojih je jedna komponenta u spreju, prska se jedna strana a druga se maze cetkicom na drugi element, spoji se , pridrzi se 1-2 sekunde i to je to. Konkretno je covek lepio elemente resetke prozora i polepio je za 2 minuta celo (windows sash mislim da je u originalu a da se kod nas kaze grilje ili nesto tako). To koga god sam pitao nije cuo u zivotu za tako nesto.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."