Tabla za šah
Tabla za šah
Gde u Bgd / Zemunu nabaviti kvalitetnu tablu za šah (ne sto) širine oko 50cm, a da se ne raspada na prvi pogled? Treba mi kvalitetna stvar. Figure mogu, a ne moraju. Visina kralja 100mm.
- peradetlic
- Majstor majstora
Jeftinije mi je ovde http://www.profesional-promet.co.rs/index.phpradmit wrote:Samo dimenzije letvica axbxh i a ko moze od bukve ujutru cu mu uraditi .Bucko bi da igra koliko jutros sah .Isporuka AKS placanje prvi skup he he (sda mu se neisplati zna koliko mogu da popijem)
.
Muka me naterala da nađem link

Diht (onaj sa glodalicom) za tu dimenziju imas kod mene, ako nisi vec napravio svoj.
Dasku ako nema na drugom mestu kupis u JAF-u. Recimo orah i javor bi bile lepa kombinacija.
Napravis podebeleo, i tako da vlakna budu uspravno pa ako sutra prestanes da se zanimas sa sahom, bice odlican daska za seckanje
Doduse orah nije bas pogodan za tu namenu posto ima dosta pora, al mi ne pada na pamet drugo drvo odgovarajuce boje.
Dasku ako nema na drugom mestu kupis u JAF-u. Recimo orah i javor bi bile lepa kombinacija.
Napravis podebeleo, i tako da vlakna budu uspravno pa ako sutra prestanes da se zanimas sa sahom, bice odlican daska za seckanje

Doduse orah nije bas pogodan za tu namenu posto ima dosta pora, al mi ne pada na pamet drugo drvo odgovarajuce boje.
Ma, uradi ga sam, ja sam ga pravio bez abrihtera i dihta, samo je bilo gomilu smirglanja...
viewtopic.php?id=1649
viewtopic.php?id=1649
Trt, mrt, zivot ili smrt!