Drugar ima PVC prozore koje je svojevremeno pravio Vujic Valjevo. Sarke koje su na njima su od silumina ili neceg tako slicnog, i vremenom su popucale.
Gde bi mogle da se nadju nove odgovarajuce (kvalitetnije po mogucstvu).
Sarke za PVC prozore
koliko ja znam oni rade samo al-stolariju(bio sam jednom kod njih)mozda su ubacili od nedavno.runer wrote:Ima u N.S. u profilku.
Bole proguglaj,a vidi i u zemunu ih ima dosta sto rade pvc(ili okaci sliku pa da vidimo)mozda ti nadjemo brze i jeftinije.
pozdrav!!!
Profilco yu
Beograd 11000, Novi Novosadski put bb
tel 011-8-480-546
011-8-480-582
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Covek je isao kod nekoliko ovih sto prave prozore i svuda je odgovor bio:
"Sarke? Ne to nemamo posebno"
"Ali mozemo da vam zamenimo kompletne prozore"

Ajde videcu da to uslika, posto pretpostavljam da postoji brdo razlicitih modela.
Nije toliko problem da bude brzo/jeftino. Glavno je da moze da se uklopi u postojece prozore.

Ajde videcu da to uslika, posto pretpostavljam da postoji brdo razlicitih modela.
Nije toliko problem da bude brzo/jeftino. Glavno je da moze da se uklopi u postojece prozore.
Bole Vujic Valjevo radi sa Roto okovima(bar sad, ne znam za ranije) , i svi proizvodjaci PVC stolarije nabavljaju komplet za okretno nagibne sisteme pa je vjerovatno to razlog sto ne bi prodali samo sarke jer sta ce onda sa ostatkom koji je mnogo skuplji od sarke!!!mbole wrote:Covek je isao kod nekoliko ovih sto prave prozore i svuda je odgovor bio:
Prvo provjeri dali su sarke bas ROTO-ve(negdje na njima ili ostatku okova mora imati brend) a zatim nadji distributera i najblize prodajno mjesto!
Prilikom kupovine obavezno naglasi da je za profil Vujic Valjevo i koji sistem(trokomorni, petokomorni ili sestokomorni) jer ce onda oni znati za koji standard su sarke!?