metabo wrote:Ja ne znam ni kako ova stvar funkcioniše
brate rodjeni kake su ovo zezancije sa vaservagom i slicnim instrumentima?????
mi smo mnogo glupi za te hi-tech stvari!!!,ili je ovo obican "jig"koji je neko osmislio da izgleda kao strasan instrument.
pomalo me cak i plasi i podseca kao za operacije na glavi u nekom filmu("mengele").
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Mnogo sasava naprava.
I pored najbojle volje nisam uspeo da ukacim kako radi. Cak ni sveti Google nije pomogao
De daj neki link gde si ovo nasao, pa da provalimo kako radi, cemu sluzi... mozda onda skontamo i da ga ima u obliznjoj prodavnici samo sto nismo imali pojma sta je to.
ja jos ne kapiram kako radi,da li sluzi da opises kruznicu za usecanje sledeceg trupca ili samo za kontrolisanje istog(ali sta ce libele????)ispade mnogo zajebana naprava a tako glup posao odradjuje.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
tri i po minuta objašnjavanja kako se stavlja plajvaz u to čudo za koje treba dati 520$.
Koliko li traje obuka za korišćenje?
Pa još sa tri libele istovremeno ! ! !
Odoh u astronaute - to je lakše od sečenja trupaca.......
Koliko sam ja ukapirao naprava sluzi da istovremeno iscrtas konture na oba balvana po kojima treba rezati, a libele sluze da bi to crtanje bilo pravilno(vertikalno) jer ako ne drzis napravu vertikalno preslikavas na pogresno mjesto odnosno sastav nece biti dobar!