Stege 1000-1200mm
Stege 1000-1200mm
Zanima me gde mogu da nadjem obicne stege na navrtanje duzine stezanja 1000-1200mm. Gledao sam u Merkuru, al' su malko skupe, gde jos mogu da pogledam?
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Wolfcraft(Mi-Lumen Kraljevo) Ja sam od njih uzimao ove stege i OK su po kvalitetu, a cena prihvatljiva za taj kvalitet.
Singer, ovi tvoji iz Wobija veze nemaju sa robom. Sad su mi u komšiluku (Ivićeva u Zemunu) i šta god da sam tražio ili nemaju ili veze nemaju o čemu se radi. Npr, prodaju Bosch, a NE ZNAJU šta je šina, to su oni koji znaju samo za glodala za kantovanje i nutovanje... Ekipa u Zagrebačkoj je bila mnogo bolja, ovi su došli iz Savske, verovatno po kazni
Singer, ovi tvoji iz Wobija veze nemaju sa robom. Sad su mi u komšiluku (Ivićeva u Zemunu) i šta god da sam tražio ili nemaju ili veze nemaju o čemu se radi. Npr, prodaju Bosch, a NE ZNAJU šta je šina, to su oni koji znaju samo za glodala za kantovanje i nutovanje... Ekipa u Zagrebačkoj je bila mnogo bolja, ovi su došli iz Savske, verovatno po kazni

Å alju kurirskom službom, a pogledaj i u DABSU. Oni imaju njihovu robu, a možeš i preko njih da poručiš. Raspitaj se malo i cenkaj. U DABSU pogledaj da li ti odgovara kvalitet pre nego što bilo šta poručiš i kupiš jer nisu jeftine. Kažem ti, po meni je odnos cena/kvalitet OK, ali su možda tvoji kriterijumi drugačiji.Nikola wrote:Koja je cena? Jel' mora da se ide u Kraljevo ili moze da se uzme negde u Beogradu?
Ja sam kupio one sto stezu pod pravim uglom i otis'o mi je gvint posle 2 mesecasinger wrote:metabo neznam za te kod vas u zemunu(wobyhaus) ali ovi nasi u NS(rumencki put)imaju sve i sve znaju(ipak je ovde sediste firme),imaju jako dobre lux-ove stege i nisu preterano skupe.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
veljo ti mora da si pazario one womaksove,lux-ove nemaju te budalestine,a i neznam koje stege vi inace (ostali stolari)kupujete?? stanley mozda???velja wrote:Ja sam kupio one sto stezu pod pravim uglom i otis'o mi je gvint posle 2 meseca
uvek bilo kolko para tolko muzike.

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Ja imam nekoliko starih TANG-ovih, evo vec 20-tak godina, i i dalje rade. Na jednoj je pukla plasticna rucka, al to smo resili parcetom bukovine.
Dobre stege nikada nisu bile jeftine.
Imam i nekoliko komada onih malih "djaba" iz tempa, i jednu womax-ovu brzu (nju sam dobio na poklon). Ove iz tempa jos i piju vodu, malo su vrljave al nije strasno samo moras malo vise da vodis racuna kako ih postavljas. Ova womax-ova nema veze sa mozgom, to je toliko sljampavo da sam se samo jednom zeznuo da je upotrebim (otkacila se sama).
Nego kad sam vec poceo da "pljuckam" po womaxu...
Kupim neki dan par plasticnih kutija za srafove. Kutije su sasvim OK, pogotovu za te novce (160 din kutija otprilike 15X25X5cm sa puno pregrada, a ona malo veca 20X35X5 oko 300 din). Pregradice mogu da se pomeraju, fenomenalno za srafove.
Jedino je neki idiot zakljucio kako reklamna nalepnica treba da bude ZALEPLJENA na providnom poklopcu. Verovatno kako ne bi mogao da vidim sta je u kutiji dok je ne otvorim! Dobrih pola sata skidanja uz pomoc perhloretilena (koji inace rastvara lepak sa nalepnica ko da je secer). Stvarno treba biti genije pa potrositi lepak kako bi upropastio inace sasvim dobar proizvod
Dobre stege nikada nisu bile jeftine.
Imam i nekoliko komada onih malih "djaba" iz tempa, i jednu womax-ovu brzu (nju sam dobio na poklon). Ove iz tempa jos i piju vodu, malo su vrljave al nije strasno samo moras malo vise da vodis racuna kako ih postavljas. Ova womax-ova nema veze sa mozgom, to je toliko sljampavo da sam se samo jednom zeznuo da je upotrebim (otkacila se sama).
Nego kad sam vec poceo da "pljuckam" po womaxu...

Jedino je neki idiot zakljucio kako reklamna nalepnica treba da bude ZALEPLJENA na providnom poklopcu. Verovatno kako ne bi mogao da vidim sta je u kutiji dok je ne otvorim! Dobrih pola sata skidanja uz pomoc perhloretilena (koji inace rastvara lepak sa nalepnica ko da je secer). Stvarno treba biti genije pa potrositi lepak kako bi upropastio inace sasvim dobar proizvod

Ma bas je bila LUX-ova. Imala je jednu kocnicu od spiatla koja je sluzila za brzo otvaranje i zatvaranje i ona se pojela i sad vise ne steze.singer wrote:veljo ti mora da si pazario one womaksove,lux-ove nemaju te budalestine,a i neznam koje stege vi inace (ostali stolari)kupujete?? stanley mozda???velja wrote:Ja sam kupio one sto stezu pod pravim uglom i otis'o mi je gvint posle 2 meseca
uvek bilo kolko para tolko muzike.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."