da li neko od vas zna gde se moze kupiti ili nabaviti magneti malo veci(mozda pravougaonog oblika)malo duzi.
razlog je sledeci:prilikom izmene nozeva na abrihteru postavi se magnet preko ploca abrihtera(poravnaju se ploce)i nozevi se "uhvate" za magnet i zategnu se srafovi,tako da bi to trebalo biti idealno nastimano i relativno brzo.
ako neko ima savet kako brzo menjati nozeve neka napise pa da znamo;);););)
pozdrav!!!
Last edited by singer on 17 Dec 2009 11:01, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Singeru ima to orginal u Filosu u Čačku oko 70 jevreja,juče mi dečko pokazao.Znači nisu magneti ni pravougaoni ni kvadratni već je to alatić sa dva magneta koji se postave na osovinu abrihtera a onda sa trećim magnetom koji je na jednoj osovinici šteluješ.Znači tom trećem podesiš visinu potisneš na dole uhvati nož i postaviš na istu visinu.Da,još jedno taj alat ima dva kompleta,što znači jedan levo jedan desno i eto tehnike.Broj telefona od filosa ima u diskusijama.Pozdrav...
bio sam na tom sajtu,prilicno je "komplikovano"zato i jeste ta cena(treba to napraviti.
u svakom slucaju badzo hvala.
ja sam hteo nesto prostije,bukvalno 2 parceta magneta na levu i desnu stranu abrihtera sto se zalepe na ploce abrihtera,kad ih poravnam na sarkama i dotegnem nozeve i to je to(sto manje delova to bolje)
znaci trebaju mi 2 magneta duzine oko 100mm ili tolikog precnika(moze i okrugli) i nista vise.
konto sam od starih zvucnika za razglas ali kako ih odvojiti od opne da ostanu citavi???
ako neko ima predlog u vezi magneta nabavke,radnje neka pise.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Pa u sustini je i boje da vata samo izlaznu plocu, posto ti ustvari i stelujes nozeve prema njoj. Ako oslanjas na obe niakd nisi siguran da li si ih bas tacno poravnao iil je jedna za neku stotu vise ili nize.
Rade, pazi malo kad kopiraš kodove u poruku gde ti se trenutno u njoj nalazi kursor. Na njegovom mestu se "pastuje" iskopirani kod sa imagetitana pa se onda desi, ako kursor nije na kraju teksta, da se kopirani kod umetne u već postojeći i napravi sr...e.