Aplikacije za namjestaj?

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Sasa
Moderator
Moderator

Aplikacije za namjestaj?

Post by Sasa »

Bio sam u Grckoj i u Solunu slucajno naidjem na radnju koja prodaje sve za stolare i izmedju ostalog su imali i preko 500 raznih modela
sitnih dodataka za namjestaj od drveta, razni elementi u duborezu, ugaonici u duborezu za komode, razne lajsne i zavrsetci za lajsne, nogice za namjestaj. I to sve od bukve, hrasta i MDF-a. Dali mi PDF katalog ali samo sa njihovim podatcima nigdje imena proizvodjaca!

Zna li neko gdje se to moze naci kod nas!?
Ili neki sajt nekog proizvodjaca?
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Nemas sve na jednom mestu ali ima uglavnom sve da se nadje sta ti konkrtno treba ?
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Ovo sam vidio tamo, ima dosta zanimljivih detalja paposto se ti bavis proizvodnjom slicnih detalja mogao bi da ubacis nesto od ovoga u asortiman.

Image
Image
Image
Image
Image
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Ocigledno nisam nesto dobro uradio!!! Molim administratora da ovo ispravi!
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Sasa wrote:Ocigledno nisam nesto dobro uradio!!! Molim administratora da ovo ispravi!
Sva sreća što nisi, jer bi se stranica učitavala letnji dan do podne :) Sad je ispravljeno!
Pogledaj kod kako je urađeno, možda i ukapiraš foru. :)
milan_carpenter
Majstor početnik

Post by milan_carpenter »

Sasa

Ovo mi mirise na Strumicu u Makedoniji. Imam tamo druga uzimam od njega Bukvu i Hrast. A moze biti brate i Bugarske. Mesto je Petric od Strumice 50-60 km.
Nemaju Grci pogotovu kod Soluna vremena za to oni su trgovci. A znas i sam da nemaju bas mnogo drveca zadnjih godina izgore sve brate. Ovde u Makedoniji ima dobrog drveta. I to jeftino kod Albanaca se nabavi Kesten, Orah, Hrast, Bukva, Tisa, Tresnja, Kruska.
" BOG TI SUDI PRE NEGO STO I POMISLIS "
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Grci su trgovci ali je lepo kad znas da tu i tu ima i odes i kupis,sto se tice stopica imam slicnih u proizvodnji,a ove aplikacije dosta ima otpresaka ali ima i duboreza,moze sve da se radi ali vazna je kolicina kao u svemu ,ja za 10-20 kom nemam racun da radim sablone a malo je firmi koje rade rusticni namestaj kod nas.A Milan je u pravu sto se tice Makedonije taj deo ima bas dosta oraha i to duplo jeftinije nego ovde letos sam bio na Ohridu pa sam se malo raspitivao o svemu .Kod nas ima par ljudi sto rade te otpreske Surdulica i Vladicin Han ljudi koji su radili za Simpo.
milan_carpenter
Majstor početnik

Svak cast radmit na proizvodima. Ja sa radio sredjivanje slicnih fotelja iz doba 50-55 godine. Valjda lesnina radila ista tvoja. Svetski dizajn i udobnost.

Kad budes dolazio u MK dan dva ranije se javi na e-mail da se vidimo popijemo kafu.
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Ja radim samo konstrukciju od drveta ,jedna ovdasnja kompanija tapacira i prodaje ja radim polu proizvod,kompletno radimo stolice,a za kozu treba dosta para da bi se radila ozbiljno.Volim Ohrid a imam saradnike u Skoplju, pa ako bog da popicemo po Skopsko mada sam ja vise za Aleksandriju ali ponecu administratorima Skopsko da se nenanljute.Ali tek naprolece sa putovanjima ka MK za ovu godinu zavrseno (daj boze da iskoci nesta eto me izmomenta)
milan_carpenter
Majstor početnik

radmit dogovoreno
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Radmite vise me zanimaju ovi rezbareni elementi nego nogice, kazi mi kakve bo bile cijene kod tebe za neke ovekve
radove (u odnosu ne ove cijene )?
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Ovo su dosta korektne cene,neke stvari koje mogu da odradim ima prostora ,dok ove otpreske nemam sacim nisam se u to upustao a i nerazmisljam,onde gde je pun masiv to moze(treca slika koju si okacio moze70% stvari )Mi uglavnom radimo fazon aplikacija koje su na sajtu i mislim da smo tu najaci u Srbiji sto se tice produktivnosti i cene .Radimo za sve velike tapetarske fabrike u Srbiji koje rade kozne garniture. Imamo kapacitet da na svakih sat izadje 30 komplet gotovih aplikacija,ali neradimo ni 30 %kapaciteta (problemi sa placanjem koliko para toliko muzike).Mi smo se bas usko specijalizovali za to, ostali program radimo za nas salon i jos 5-6 salona u kojima je i nas kolega Dule .Ako kome treba pomoc u toj oblasti tu sam da pomognem.
komazo
Samostalni majstor

Post by komazo »

Evo i mog prvog priloga na ovom forumu. Interesantna ponuda iz Temerina na temu aplikacija,rezbarija itd.
Pazario sam prošlog leta kod njih,ekstra ljubazni i uslužni, ali i skupi.
http://www.sr.naturtrend.com/
ништа није дугачко што може да се скрати!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ovi prave bas zanimljive stvari.
Secam se da sam se ubio svojevremeno trazeci ovu oplatu za radijator. Nasao sam je cini mi se kod hafele-a, al je kostala nesto otrovno tako da sam na kraju odustao.
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Dobri su. ali mislim da je ovo uvoz.Iskreno nisam znao za njih.
Post Reply