Ako mislis na crevo za "obican" usisivac nesto od toga mozes da pronadjes na buvljaku.
Sto se tice reducira i kolena, ja sam se snalazio sa raznim vodovodnim/kanalizacionim cevkama
Postoji i plastično gibljivo crevo za kanalizaciju fi 100,mogu se koristiti i plastične kose račve isto za kanalizaciju.Crevo je izuzetno tvrdo a savitljivo može se i hodati po njemu.Ima ga u svim prodavnicama vodo opreme i stovaristima gradjevinskog materijala cena je oko 150 din po metru .Ja sam odsis odradio sa tim crevom i super je.Postoji isto takvo crevo ali se koristi za drenažu otpadnih voda i šupljo je na sve strane to ne bi valjalo za odsis.
Daće Bog da i meni treba odsis od fi100
Još sam na nivou 40mm. Završio sam danas posao sa jednim kolenom, starim crevom od komšijinog starog usisivača (neka Iskra) i dve sive kanalizacione cevke od 25cm . Do daljnjeg je problem rešen, hvala na savetima.
Ma i kod mene su kanalizacione gibljive,ali ljudi pitaju gde ima ima tu i tu .Pare? Ma opusteno njih niko nema,bolje metar cevi u radionici nego pare u slamarici.
U zemlji Srbiji ko se bavi proizvodnjom ozbiljno u 90% slucajeva nema slamarice a i ja sam jedan od njih.Mogu trupci, daska,testere,znas ti to dobro stalno fali neko glodalce ,testerence ,cevi za ventilaciju..................................................................................................