Motor za Bosch GCM 10

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
Srećko
Precizni šegrt

Motor za Bosch GCM 10

Post by Srećko »

Kupujem motor za ger za drvo Bosch GCM 10, jer imam samo stalak. Motor i ručicu i prekidač su mi maznuli nesrećnici...motor je 1.800 W
Ger sada izgleda ovako:

Image

Ajde, ako neko ima pokvareno postolje, mislim da su isti motori i na GCM 10 i GCM 12, neka mi ga proda, mislim, motor...
Srećko
Precizni šegrt

Post by Srećko »

Ako pak imate ideju :D od čega bi mogao još da se dogradi motor, iznesite je slobodno ;) ...mada bih pošteno platio poštenom nalazaču da mi vrati nazad to što sam "izgubio" :mad: ...
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

A šta nebi probao neki obični motor da nekako složiš,mislim da će ti biti jeftinije a da se napraviti.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Srećko
Precizni šegrt

Post by Srećko »

Ma sve sam bliži toj tvojoj ideji ;) ...kako nema originalnog motora, tj nema ga ni polovnoga, a u ovlašćenom servisu mi traže 42.000 dinara (oko 450 € :mad: !) za motor i ove delove oko njega, a nov ger košta 47.000 dinara (500 €) i još ima neka akcija dobija se i štafilica uz ger :rolleyes: ! A da su mi ukrali postolje, a ostavili motor, ponovo bi mi tražili 450 €, ali sada za postolje...Samo, ima jedan problem oko asinhronih motora, ti motori su teški za njega, pa sam nabavio jedan Festoo 1.8 kW na 27.000 o/min, pa ću najverovatnije remenjem da mu oborim brzinu i pokrećem list testere :cool: ...
Videćemo, možda ga i prodam :/ , mislim na postolje, skratilo je tek par letvica :( , a koštalo me sve ukupno kao Sv. Petra kajgana :mad: !!! Ako neko hoce da eksperimentiše sa postoljem, a ponudi neku normalnu cifru, tu sam :) ...i jako sam fleksibilan, može i trampa...
Last edited by Srećko on 09 Sep 2009 05:39, edited 1 time in total.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Ali mislim koji je kreten išao ukrasti samo motor i te neke dijelove kad je već krao šta mu nije bilo lakše uzeti sve,barem bih se ja nekako lakše pomirio sa time da mi je uzeo sve nego ovako nema niti on a bogme nemaš ni ti.A jega ima svakakvih kretena na ovom svjetu.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Srećko
Precizni šegrt

Post by Srećko »

Bi on maznuo sve :D , ali šrafovi su bili zavareni za postolje, pa nije mogao u gužvi da ga brusi i razvaruje :P ...
Post Reply