Punjač za AEG aku. odvijač

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
bozama
Majstor

Punjač za AEG aku. odvijač

Post by bozama »

Pozdrav drugari.
Kupio sam polovan aku. odvijač Aeg bs2e 9.6t ali bez punjača, ne znam da li je u opšte ispravan jer je baterija potpuno ispražnjena. Da li AEG kojim slučajem koristi iste baterije i punjače kao i neki drugi brend (Bosch, Makita...)?
Da li neko u komšiluku (N.S) ima sličnu mašinicu kako bih pre eventualne kupovine punjača proverio da li u opšte radi odvijač, I gde naći punjače i baterije kod nas za AEG?

Nadam se da nisam smorio sa pitanjima. Inače odvijač je sasvim fino očuvan i da za 450din. kolko sam ga platio ne rizikujem puno.
Pozdrav!
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

Ako mozes posalji mi sliku ili neki link sa bas tim modelom pa da vidimo sta moze,,.
Rad je molitva.
bozama
Majstor

Post by bozama »

Ljubiša hvala na pomoći :), Aeg je trenutno kod nekog servisera koji treba da utvrdi radi li to čudo ili ne kao i stanje baterije, ako ne bude ništa od toga šaljem sliku. Inače oznaka je kao što sam već naveo
AEG bs2e 9.6t (Atlas Copco corp. made in Germany) baterija Ni-Cd 1.4mh. saznao sam da deli iste punjače i baterije kao i Milvoki. u Hrvatskoj se može kupiti baterija za 300-njak Kuna. Ne znam samo da li bi odgovarala baterija većeg kapaciteta recimo 2 amper h?

Pozdrav!!!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

U Bg i NS imas firmu koja je uvoznik AEG-a pa bi mogao kod njih da se raspitas.
www.eltec.rs

ELTEC Novi Sad
Braće Ribnikar 25b,
21000 Novi sad,
Tel/fax:021/541-150,
541-151

ELTEC Beograd
Radnička 53,
11030 Beograd,
Tel/fax:011/3555-065,
3552-544, 3559-446
bozama
Majstor

Post by bozama »

Ako mozes posalji mi sliku ili neki link sa bas tim modelom pa da vidimo sta moze,,.
Komišija :) pozdrav! Evo slika AEG odvijača.
Image
Image
Image
Image
Image
Ovaj originalni punjač sam slikao na najlon pijaci, lik nije hteo posebno da ga prodaje.
Last edited by mbole on 29 Apr 2009 00:23, edited 1 time in total.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Uh, ovi sa fotothing su bas nezgodni za slike na forumu.
U sustini jedini problem je sto nemozes odmah lepo da dobijes kodove sa slikama tako da se u poruci prikazuje mala slicica (thumbnail), nego zahteva editovanje "na ruke". Ili ja barem nisam nasao na njihovom sajtu takvo nesto.
Cela nevolja je sto nemaju bas svi brze internet veze, pa dok se prevuku velike slike to traaaje. Ovako prvo se dovuku male, pa ako nekoga interesuje on klikne ne nju i dobije veliku.
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

Uzmi ako imas nekog kolegu bateriju iz nje sa + i - izvedi zice tako da mozes da prikljucis na tvoju aku busilicu i tako postavi na plus i minus ,probaj dali busilica radi.To je prvi korak.
Vidim da je sa tri izlaza na bateriji od toga je sigurno srednji izlaz T ,to jest temperaturni.Ako sauber radi vredi uloziti na njega za nove baterije a to je oko 2000 dinara ,ako te interesuje pogledaj tamo na jednoj o tema aku busilice i baterije ,postoji radnja u ns gde sve to spakuju srede kao u fabrici daju garanciju 6 meseci na baterije.Na najlonu nadji a ima ja sam sebi kupio za 1000 din punjac od boscha od 7,2v do 14.4v ima tri izlaza otvoris ga i zaletujes tri zice koje kasnije na stipaljke malene zaletujes.Kasnije plus na plus ,minus na minus,T na T imas punjac koji je odlican.sve ukupno te ispada 450+2000+1000dinara=3450din a to je oko 35 eur ,neznam dali za te novce mozes da kupis novu AEG busilicu u bilo kojoj voltazi.ovo ti je varijanta da ne nadjes punjac a i ako nadjes sta sa baterijom koja je 100 posto gotova ili rade samo neke celije.razmisli pa vidi.
Za zamenu baterije treba da imas samo plastiku baterije koja se moze otvoriti mislim na bateriju koju si fotografisao pogledaj dali se moze otvarati a mislim da moze jer je profesionalna.
Last edited by ljubisa o on 29 Apr 2009 10:15, edited 1 time in total.
Rad je molitva.
ljubisa o
Samostalni majstor

Post by ljubisa o »

bas sam se zainteresovao za to AEG prestavnistvo nazvao sam ih i ovako punjaci se krecu od 4000 din do 5000 din bez pdv-a.busilica od 12v sa dve baterije je oko 15600 din sa dve baterije ,akciska cena za jednu od tih busilica 12v je sada 9789 din + pdv=11765 din a cena jedne baterije je oko 5000 din inace,u beogradu je servis.prema tome ovo se ne isplati po meni.
Rad je molitva.
bozama
Majstor

Post by bozama »

Najzad!!! Pronašao sam punjač za AEG-a, original. Puni ko nov ;).
Kupio sam ga u subotu na najlon pijaci u NS, i još jedan od AEG-a za 300din. Znači dva punjača za 300 kinti.
Mašina je brutalna inače, zavrće ko luda.

Pozdrav!
Post Reply