Italijanske mašine!

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
zole
Precizni šegrt

Italijanske mašine!

Post by zole »

Bio sam skoro u S. Mitrovici u jednoj firmi koja prodaje stolarske mašine.Zapravo imaju kako vidim u katalogu u ponudi 1700 kom. mašina na jednom mestu IMPOZANTNO deluje kada uđete u halu.Mašine su uglavnom livene i remontovane i italijanske.Mladić koji me proveo kroz halu kaže da u slučaju kupovine mašinu probaju pred vama.Cela paleta dihtova,duplih dihtova,cirkulara,banseka,ciklona,kombinirki,abrihtera,frezera,kanterica,šmirgl mašina,oštrilica itd...itd.Pitao sam za cene ali mladić je rekao samo sa gazdom koji tog trenutka nije bio prisutan.
Lager se nalazi Rumski drum 55a Sremska Mitrovica
tel.022/614-460, 022/625-480,063/544-364 Stevan
www.apokalipsa.rs
Ova firma vrši i otkup polovnih mašina!
Đorđe
Moderator
Moderator

Post by Đorđe »

Ima stvarno zanimljivih mašina, samo da nederu sa cenama!! ima i masina (frezer) za izradu lastinog repa i cink veze
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Uh, sto me nervira taj nas sistem "tajnih cena".
Te to zna samo gazda, te nemamo cenovnik... A ja treba valjda da gledam u pasulj koliko on zamislja da nesto vredi?
Tako imaju sve sanse da prodaju manje robe. Mozda ce nesto prodati po vecoj ceni, ali logika trgovine je oduvek bila brz obrt mala zarada a ne obrnuto.
borob
Precizni šegrt

Post by borob »

Da, da , pre dve godine sam bio kod njih i cene su VATRA!! Daleko bilo brate, a ista prica : za cene se informisite telefonom! A kada pozovete telefonom..........usi otpadaju! Imaju mogucnost i upita na e-mail, mada mislim da to nikad niko ne otvara ili ne namerava da odgovori na pitanje! Inace gazda se zove Stevan - Steva Marceta . A da su snabdeveni............ nema sta da se prica!!
Đorđe
Moderator
Moderator

Post by Đorđe »

hehehe mislim da kod njih da dodjem ja sa yugom rekli bi mi neku cenu odprilike da usi otpadnu, a sta misli te kolka bi cena bila da neko za istu stvar dolazi sa "mečkom"!! heheheh gazda prvo ošacuje ko kava kola vozi!!!
Last edited by Đorđe on 28 Feb 2009 13:06, edited 1 time in total.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Malo sam gledao i ima zanimljivih stvarčica,samo šteta šta nema cijena.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Post Reply