markonii wrote:izvinjavam se zbog velikih slova, nije namerno, radio sam nesto i tako je ostalo, nisam primetio, nije namerno...
Nemaš potrebe za tolikim izvinjavanjem. Znam da nije bila loša namera
... i meni se milion puta dešava da ne kliknem na Caps Lock, pa to ukapiram tek kasnije.
To su ti Novosti oglasi.Evo ti slika iz danasnjeg broja.Mislim da vrijedi pogledati.Raspitaj se kod nekoga sto je radio sa formatizerom da li ovakav moze zavrsiti posao.
(Admin. Ako mislite da ne trebaju slike sa reklamom obrisite,mada mi nije cilj da reklamiram nikoga ,vec da covjeku pokazem masinu sto sam vidio)
Pozdrav
Na gornjem linku ti je slika kada podjes na link klikni na sliku da vidis uvelicanu
metabo: malo sam smanjio slike, nemaju svi brzi link. Klik na njih otvara pravu veličinu.
Koristi Thumbs/Forum link za dobijanje koda za forum.
Last edited by metabo on 14 Jan 2009 22:11, edited 1 time in total.
Kad se spava, spavam. Kad se jede, jedem. Kad se radi, ne smetam.
fen za kantovanje, tj kanterica je fina, i veoma korisna ali kad sam hteo da je kupim prosle godine u makitinoj prodavnici bila je nekih 30.000 dinara (mnogo para za obican fen sa jednim valjkom i nosacem kant trake), a sto se tice horizontalnog formatizera, ima novi za 6000 evrica ( turski) mislim da je neka marka Bee Man.
Aman ljudi,nema pravila.!Pa danas je opasno i ulicu preci a kamoli raditi na horizontalnom ili vertikalnom formatizeru.Onaj ko nije osetio prasinu u nosu i nije gurao ivericu ili dasku pored firunga , tesko ce na pravi nacin spoznati da li je bolji ovaj ili onaj.
Uzavisnosti od novca prostora i prilike za kupovinu neka se covek odluci sta i kako.
A ne da ga mi ko neke babe odgovaramo od posla,tipa,ovaj je opasan formatizer a ovaj je jos opasniji,
LJudi svaki pocetak je tezak,zato dajte mu PODRSKu!
Sto se tice formatizera ja ga imam(taj sto je u oglasima prodajem ga)rucno je pravljen i zavrsava veliki posao u odnosu na vertikalu,ugao od45 stepeni levi i desni ,rezanje pod kosinom,obrada manjih parcica......