Pocetak: nabavka opreme

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

markonii wrote:izvinjavam se zbog velikih slova, nije namerno, radio sam nesto i tako je ostalo, nisam primetio, nije namerno...
Nemaš potrebe za tolikim izvinjavanjem. Znam da nije bila loša namera :mad:
... i meni se milion puta dešava da ne kliknem na Caps Lock, pa to ukapiram tek kasnije. :)
hak1
Majstor majstora

Post by hak1 »

To su ti Novosti oglasi.Evo ti slika iz danasnjeg broja.Mislim da vrijedi pogledati.Raspitaj se kod nekoga sto je radio sa formatizerom da li ovakav moze zavrsiti posao.

Image

Image

(Admin. Ako mislite da ne trebaju slike sa reklamom obrisite,mada mi nije cilj da reklamiram nikoga ,vec da covjeku pokazem masinu sto sam vidio)

Pozdrav

Na gornjem linku ti je slika kada podjes na link klikni na sliku da vidis uvelicanu

metabo: malo sam smanjio slike, nemaju svi brzi link. Klik na njih otvara pravu veličinu.
Koristi Thumbs/Forum link za dobijanje koda za forum.
Last edited by metabo on 14 Jan 2009 22:11, edited 1 time in total.
Kad se spava, spavam. Kad se jede, jedem. Kad se radi, ne smetam.
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

Formatizer je solidan(pogotovo za te pare),ima li gde slika kanterice?
hak1
Majstor majstora

Post by hak1 »

Nema,u oglasima je samo ova slika.Znaci moze da prodje za pocetak,to sam i ja mislio.Neka covjek prvo kupi novo a jeftino pa sto mu bog da.

Pozdrav
szokerv
Zarezivač olovaka

Post by szokerv »

Interesantno. Meni licno - horizontalni formatizer je opasan, a za kantericu cu upravo nazvati.
Hvala na sugestiji
hak1
Majstor majstora

Post by hak1 »

Ako dobijes slike kanterice postavi ih na forumu da vidimo ,ili neke tehnicke karakteristike obije masine.
dragan0402
Šegrt

Post by dragan0402 »

fen za kantovanje, tj kanterica je fina, i veoma korisna ali kad sam hteo da je kupim prosle godine u makitinoj prodavnici bila je nekih 30.000 dinara (mnogo para za obican fen sa jednim valjkom i nosacem kant trake), a sto se tice horizontalnog formatizera, ima novi za 6000 evrica ( turski) mislim da je neka marka Bee Man.
pozdrav iz nisha
NEX
Majstor

Post by NEX »

Aman ljudi,nema pravila.!Pa danas je opasno i ulicu preci a kamoli raditi na horizontalnom ili vertikalnom formatizeru.Onaj ko nije osetio prasinu u nosu i nije gurao ivericu ili dasku pored firunga , tesko ce na pravi nacin spoznati da li je bolji ovaj ili onaj.
Uzavisnosti od novca prostora i prilike za kupovinu neka se covek odluci sta i kako.
A ne da ga mi ko neke babe odgovaramo od posla,tipa,ovaj je opasan formatizer a ovaj je jos opasniji,
LJudi svaki pocetak je tezak,zato dajte mu PODRSKu!
Marko Enter
Majstor majstora

Post by Marko Enter »

Da naravno , rad sa masinom nista nije opasniji od voznje automobila

pozdrav
Marko
Bez znanja nema zanata :)
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Marko enter wrote:rad sa masinom nista nije opasniji od voznje automobila
Jeste i to puno opasniji ako voziš Fićota .
Čovijek sniva a Bog realizira!
goga
Precizni šegrt

Post by goga »

Sto se tice formatizera ja ga imam(taj sto je u oglasima prodajem ga)rucno je pravljen i zavrsava veliki posao u odnosu na vertikalu,ugao od45 stepeni levi i desni ,rezanje pod kosinom,obrada manjih parcica......
Post Reply