E evo sada sam našo festool glodalice 8mm Original ! Al kako ovo kupiti sada majkumu dokle će licitacija ići inače su nove 173 €
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 8761994961
Festol glodalice kako kupiti ovo !!
ako ides vec na najlon kupuj glodala od lika na zadnjem ulazu, ima sivi mercedes. Lik prodaje Freud testere i glodala, ima i glodala slicna ferudu kaze iz italije, i malo su jeftinija. Ne mogu se uprediti sa ruskim, pogotovo ako radis ivericu. Prosle nedelje sam nasao glodalo za abs na frezu kod njega, a trazim vec duze vreme. Cene su od 10 do 30 eura komad.
Last edited by pista on 20 Jul 2011 18:58, edited 1 time in total.
da.
Kupio sam prvo rusa sa lezajem za ivericu, nije izdrzalo par puta frezovanje i pocelo da krza. Ne moze da izdrzi vece obrtaje i spali se. Imam jedan freud i jednog talijana, strava rade. Cak i na najvecim obrtajima glodala izgledaju dobro. I dobro ostre, kupili su cnc za ostrenje, i za sad sam zadovoljan sa njima.
Kupio sam prvo rusa sa lezajem za ivericu, nije izdrzalo par puta frezovanje i pocelo da krza. Ne moze da izdrzi vece obrtaje i spali se. Imam jedan freud i jednog talijana, strava rade. Cak i na najvecim obrtajima glodala izgledaju dobro. I dobro ostre, kupili su cnc za ostrenje, i za sad sam zadovoljan sa njima.