Stege 1000-1200mm

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

da slazem se :P
po meni je bolje kupiti 20 losijeg kvaliteta nego 5 top kvaliteta(jer jednostavno kad se sila stezanja rasporedi na vise (gusce)broja tacki stezanja dobije se bolji efekat a i sto je najvaznije nemora se sivonjski stezati.;)
pozdrav!!!
Last edited by singer on 07 Apr 2010 10:26, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Hvala na informacijama kolege. Ja sam vise za kvalitetnije pa malo po malo, ali sad nesto nisam pri parama pa sam uzeo te womax u Wobyhaus-u po 600din/kom 1200mm.
Trt, mrt, zivot ili smrt!
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Nikola wrote:pa sam uzeo te womax u Wobyhaus-u po 600din/kom 1200mm.
Utisci?

Ni nama se ne daje preterano para ako se ne mora :P
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Kad smo vec kod stega, jel video neko ovde "pipe clamps"? One sto se montiraju na vodovodne cevi.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Nemam jos utiske, posto sam ih tek jutros uzeo... Trebaju mi da zalepim sto koji pravim, stavicu slike... U principu ne verujem da ce im u startu nesto faliti, jer mi trebaju bukvalno za jedno lepljenje. Obecavam fotke u ponedeljak, bice i nekih radova...
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

mbole wrote:Kad smo vec kod stega, jel video neko ovde "pipe clamps"? One sto se montiraju na vodovodne cevi.
Na plastične?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ja mislim da u celoj prici sa stegama najbolje prodju oni sto ih naprave rucno na svoj fazon i po svojim zahtevima,bilo je tu slika ljudi koji su ih pravili i mislim da su super i da se isplati zezati s tim jer za te pare koje kupis u radnji mogu se napraviti vrlo kvalitetne i dugotrajne stege i sigurno kolicinski vise komada.:)
pozdrav!!!
Last edited by singer on 07 Apr 2010 16:12, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Bojan wrote:
mbole wrote:Kad smo vec kod stega, jel video neko ovde "pipe clamps"? One sto se montiraju na vodovodne cevi.
Na plastične?
Ne na plasticne. Na metalne.
Ovo: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3EXNFLgjUio[/youtube]
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Singer je u pravu za te pare mozes napraviti dobre stege u sam svoj majstor izvedbi. Imam kupovnih ali cesce koristim moje stege koje sam ja pravio.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

E i mene interesira jel se ima gdje za naći ovih pipe clamps oliti cijevnih stega?
Čovijek sniva a Bog realizira!
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Stege su srednje zalosne, bar je takav moj utisak. Doduse, odradile su mi ono za sta sam ih kupio, i verovatno ce jos dosta sluziti, ali u principu nisu mi ostavile neki utisak. Mislim da je mana to sto je sina mnogo tanka, savitljiva, pa imam utisak kad stezem da ne moze bas da postigne neku silu. A to joj je jedina svrha (sa tom duzinom upotrebljiva je skoro samo za lepljenje) tako da u principu - ne valja.

Image
tomislavm
Majstor

Post by tomislavm »

Ja sam problem velikih stega riješio dosta jeftino i meni zadovoljavajuće....služi me već duže vrijeme.

U Bauhausu ima dobre stege jeftino, veličina 80cm = 59kn = 8EUR.

Kupim 12 stega odjednom, 4 ostavim iste, 4 skratim na 30cm i sa ostatkom produžim zadnje 4.

Rezultat svega je da za 96EUR imam 4 stege od 30cm, 4 od 80cm i 4 od 130cm.

http://picasaweb.google.com/tomislavm/F ... 0090852514
Post Reply