kanadska topola-daska
kanadska topola-daska
Poštovani forumaši,
potrebno mi ja da kupim daske kanadske topole,debljine 35mm,
ako neko ima saznanja gde da kupim takvu dasku u Beogradu ili u Srbiji,neka napiše,može i u inbox
(iz razgovora sa ljudima sam saznao da u Beogradu ima daska 4m dužine,25mm debljine širine nepoznato -da se kupi za 1200 dinara,ali na netu nikako ne nalazim informacije o tome)
pomozite ukoliko znate nešto o postavljenoj temi
Hvala
potrebno mi ja da kupim daske kanadske topole,debljine 35mm,
ako neko ima saznanja gde da kupim takvu dasku u Beogradu ili u Srbiji,neka napiše,može i u inbox
(iz razgovora sa ljudima sam saznao da u Beogradu ima daska 4m dužine,25mm debljine širine nepoznato -da se kupi za 1200 dinara,ali na netu nikako ne nalazim informacije o tome)
pomozite ukoliko znate nešto o postavljenoj temi
Hvala
Last edited by donivko on 19 Sep 2015 19:50, edited 1 time in total.
Priroda nam nije dala znanje,seme znanja nam je dala,od Nas zavisi da li će to seme proklijati!
- maricaiivica
- Moderator
Hvala na odgovorima i uputima,
moguće da je 50€ kubik trupci, a 12000 m3 razrezanih dasaka
1200 je daska za koju sam čuo da se prodaje u Beogradu za koju sam zainteresovan da kupim.
(kako je moguće razlikovati običnu od kanadske topole)
moguće da je 50€ kubik trupci, a 12000 m3 razrezanih dasaka
1200 je daska za koju sam čuo da se prodaje u Beogradu za koju sam zainteresovan da kupim.
(kako je moguće razlikovati običnu od kanadske topole)
Priroda nam nije dala znanje,seme znanja nam je dala,od Nas zavisi da li će to seme proklijati!
Nema posebnu primenu,verovatno ni svojstva,rečeno mi je da se navedene daske kanadske topole koje tražim prodaju po ceni od 1200 dinara negde u Beogradu,možda cena nije toliko povoljna,ali mi kao gotov poluproizvod znači,za dalju proizvodnju. može i naša obična za to,ali ako ima isto gotov element negde da se nađe,okrajčeno.
ako ima negde jeftinije od toga ,još bolje.
(inače u pitanju su dečiji suveniri)
ako ima negde jeftinije od toga ,još bolje.
(inače u pitanju su dečiji suveniri)
Last edited by donivko on 20 Sep 2015 10:04, edited 1 time in total.
- peradetlic
- Majstor majstora