Ne znam da li ste imali ovakav šubler u rukama, a li on na sebi ima taster reset kojim se brojač baca na 0 u bilo kom položaju. Možda zbunjuje tanki produžetak za merenje dubine koji je ovde pričvršćen za široki klizni deo šublera i služi samo da mu poveća dužinu, jer sam koristio šubler koji sam ranije malo više skratio za potrebe viewtopic.php?id=2739
Sad sam skontao da ovako mogu da ga koristim za šire namene - Hvala forumaši :buga::tummenupp::buga:
Kad naiđe oluja jedni grade zidove - drugi prave vetrenjače
Da, zaboravih da kažem, Saša mislim da bi ovako nešto mogao da primeniš na svojoj ozbiljnoj mašini, jer ako shvatam, samo je pitanje koliko će da se "raskreče" noge na ovom meraču
drvodeljac wrote:Diplmajstore, na 2. i 3. slici vidi se granicnik ili ti linijar, na njemu je Al vodjica i parce braon iverice, cemu ti sluzi taj komadic?
U pitanju je parče drvenog valjka koje služi kao ručica za pomeranje
Pa skoro da je tako, merna sipka je probusena i kroz nju ide vijak koji drzi drveni valjak. Valjak sluzi za pomeranje merne sipke gore-dole kroz plasticnu bazu na kojoj je displej :spyfoordig: Uf, ajd ako nije jasno snimicu jos neku fotku ili video