Pozdrav svima,
potreban mi je neki poluautomatski kopir frezer, koji bi sa 2 glodala obradjivao drvene ploce (elemente) ukrug. Da li neko zna ko bi ovo mogao da napravi ili, gde ima da se kupi?
Hvala unapred.
Poluautomatski kopir frezer
- Poslednji Skaut
- Zarezivač olovaka
Bas si ga dobro posavjetovao!!! :pljesk: :skratta: :smejanje:
Vidio sam je na sajtu nekog od prodavaca polovnih masina iz okruzenja posto pratim njihove ponude. To sto sam ja vidio je masina namijenjena za okrugle i ovalne ploce stolova! Izgleda poput nadstone glodalice jedino sto je vrat masine zglobni pa stelujes udaljenost glodala od centra i ploca se rotira a ispod nje se stavljaju nekakvi sabloni koji odredjuju putanju ploce pa moze praviti elipsu i one neke ukrasne detalje u obliku ploce!
Ako to trazis kazi pa cu da ti javim kad naletim na nju!?
Vidio sam je na sajtu nekog od prodavaca polovnih masina iz okruzenja posto pratim njihove ponude. To sto sam ja vidio je masina namijenjena za okrugle i ovalne ploce stolova! Izgleda poput nadstone glodalice jedino sto je vrat masine zglobni pa stelujes udaljenost glodala od centra i ploca se rotira a ispod nje se stavljaju nekakvi sabloni koji odredjuju putanju ploce pa moze praviti elipsu i one neke ukrasne detalje u obliku ploce!
Ako to trazis kazi pa cu da ti javim kad naletim na nju!?
- Poslednji Skaut
- Zarezivač olovaka